ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Νέα τοποθέτηση εξοπλισμού στην εταιρεία κατασκευών αλουμινίου του κ. Περδικάρη

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. σταθερά στην αιχμή της τεχνολογίας όσον αφορά στα μηχανήματα κατεργασίας αλουμινίου, προχώρησε σε μία ακόμη τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού σε επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων στην περιοχή των Αθηνών.

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στη Αθήνα και συγκεκριμένα στην επιχείρηση του κ. Ηλία Περδικάρη.

Η εταιρεία του κ. Περδικάρη προχώρησε σε αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού της και βέβαια o συνεργάτης δεν μπορούσε να είναι άλλος από την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε., αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EMMEGI. Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.  είναι μία εταιρεία με πλούσια εμπειρία, η οποία επί σειρά ετών έχει αναλάβει τους εξοπλισμούς όλων των μικρών και μεγάλων κατασκευαστικών σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τεχνολογία που τρέχει μπροστά και προηγείται.

Συγκεκριμένα στην εταιρεία του κ. Περδικάρη εγκαταστάθηκαν τα μηχανήματα της συμφωνίας που αφορούσε στο τμήμα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου και αποτελείται από:

  • Κέντρο επεξεργασίας CNC4 AXIS EMMEGI, PHANTOMATIC X4
  • Πριόνι αλουμινίου δυο κεφάλων EMMEGI, RADIAL STAR

Το διπλό πριόνι RADIAL STAR πλαισίωσε και συνεργάζεται απόλυτα με το κέντρο επεξεργασίας τεσσάρων αξόνων PHANTOMATIC X4. Τα δύο κορυφαία μηχανήματα της EMMEGI αποτελούν πλέον μία ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής που συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

H τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα στις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου σε συνδυασμό με την επένδυση σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας κατατάσσουν την επιχείρηση του κ. Περδικάρη ανάμεσα στα πλέον σύγχρονα και δυναμικά κατασκευαστικά της χώρας.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε την εταιρεία του κ. Περδικάρη για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε. Από την πλευρά της δεσμεύτηκε, όπως κάνει πάντα άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.