ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO SOFTWARE: Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ – Έκδοση Vouchers

Η εξειδικευμένη ομάδα της THEMELIO SOFTWARE θα σας βοηθήσει στην εξαργύρωση του voucher και στη διαμόρφωση του ιδανικότερου πακέτου προϊόντων και υπηρεσιών για την επιχείρησή σας!

Οι κωδικοί των vouchers για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» έχουν εκδοθεί!

Ο κάθε δικαιούχος, για την έκδοση της επιταγής του, πρέπει να εισέλθει στον λογαριασμό του και να συνδεθεί, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet της επιχείρησής του και στην επιλογή «Έκδοση & Διαχείριση Επιταγών» να αποκτήσει τον μοναδικό κωδικό του.

Η εξειδικευμένη ομάδα της THEMELIO SOFTWARE θα σας βοηθήσει στη διαδικασία της εξαργύρωσης και μαζί θα διαμορφώσετε το ιδανικότερο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών για την επιχείρησή σας!

Στοιχεία Επικοινωνίας THEMELIO SOFTWARE

Τηλ.: 2109952961- 2109952962
email: info@themeliosoftware.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.