ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Όλος ο κόσμος των κουφωμάτων στο νέο της Blog

Το Blog της ALUMIL ανανεώθηκε σχεδιαστικά και εμπλουτίστηκε με νέο υλικό, που περιμένει να το ανακαλύψετε!

Η ALUMIL είναι μια εταιρεία που σταθερά πρωτοπορεί και αναλαμβάνει ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Σε αυτό το πλαίσιο, πριν από περίπου 3 χρόνια, η ελληνική πολυεθνική είχε εγκαινιάσει το Blog της, μια ολοκληρωμένη σελίδα με άρθρα, αφιερώματα και συνεντεύξεις γύρω από τον κόσμο των κουφωμάτων του αλουμινίου και του σύγχρονου design.

Πρόσφατα, το Blog της ALUMIL ανανεώθηκε σχεδιαστικά και εμπλουτίστηκε με νέο υλικό, που περιμένει να το ανακαλύψετε! Το Blog περιλαμβάνει 3 κύριες ενότητες, που απαντούν σε μια σειρά αναγκών ιδιωτών και επαγγελματιών. Οι ενότητες έχουν ως εξής:

Συμβουλές επιλογής κουφωμάτων: Μια κατηγορία άρθρων σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν σε κουφώματα αλουμινίου και τους παράγοντες που χρειάζεται να λάβει κανείς υπόψη πριν την τελική απόφαση αγοράς.

Αναβάθμιση χώρου: Εδώ οι αναγνώστες θα βρουν πληθώρα ιδεών, προτάσεων και εκπαιδευτικών video για μετατροπή του χώρου τους σε ένα ενεργειακά αποδοτικό περιβάλλον που διευκολύνει την καθημερινότητά τους.

Εν Archi: Μια ενότητα αφιερωμένη στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τους εκπροσώπους της, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και πλούσια αρθρογραφία.

Περιηγηθείτε στο Blog της ALUMIL στη δ/νση: https://www.alumil.com/greece/blog

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.