ALUNET

Προβληθείτε εδώ

Μέσω του aluNET.gr, δίνεται η ευκαιρία στις εταιρίες του κλάδου του αλουμινίου να προβάλουν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους σε ένα εξειδικευμένο κοινό, όπως είναι οι επισκέπτες του site μας.

Ακόμη, μέσω του aluNET.gr και παρακολουθώντας στενά και από κοντά τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας και του Internet,  μπορούμε ακόμη:

  • Να μελετήσουμε και να αναπτύξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες, την κατάλληλη εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο.
  • Να αναλάβουμε την προώθηση και προβολή του εταιρικού σας web site, με την τοποθέτηση διαφημιστικών banners.
  • Να προωθούμε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας μέσω των ειδικών θεματικών και ενημερωτικών σελίδων.

Νέα υπηρεσία αποστολής Εταιρικών e-Newsletters

Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με τους επαγγελματίες του κλάδου! To aluNET.gr αναλαμβάνει για λογαριασμό της εταιρίας σας την δημιουργία και ηλεκτρονική αποστολή εταιρικών ανακοινώσεων, e-newsletters, προσκλήσεων, ενημέρωση κυκλοφορίας νέων προϊόντων κ.λπ. σε 5.000 περίπου επαγγελματίες του κλάδου.

Η αποστολή γίνεται ηλεκτρονικά και άμεσα, μέσω της λίστας των παραληπτών των e-newsletters aluNET News, ώστε άμεσα να γίνεται και η ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Ενημερώστε άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά τους επαγγελματίες του κλάδου για:

  • Επείγουσες εταιρικές ανακοινώσεις
  • Κυκλοφορίες νέων προϊόντων
  • Ανακοινώσεις έκτακτων προσφορών
  • Αποστολή προσκλήσεων για ημερίδες, εκδηλώσεις, εκθέσεις κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Alupress A.E. – Γαλατσίου 67, 11146 Γαλάτσι, τηλ.: 210.2112040-41, fax: 211.800.2714. E-mail: info@alunet.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.