ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL ESSENCE SL60 HI² FLAT: Ένα ανασυρόμενο σύστημα που κάνει τη διαφορά!

Το ELVIAL ESSENCE SL60 HI² FLAT είναι ένα ανασυρόμενο σύστημα αλουμινίου που προσφέρει πλήρη ελευθερία για δημιουργία χωρίς όρια.

Τα όρια διαρκώς διευρύνονται και οι επαγγελματίες του χώρου χρειάζονται ένα ανασυρόμενο σύστημα αλουμινίου που επιτρέπει την άνευ ορίων δημιουργία… Ένα τέτοιο σύστημα, το οποίο προσφέρει πλήρη ελευθερία είναι το νέο Essence SL60 HI² FLAT της ELVIAL!

Το καινοτόμο σύστημα φέρει τη σφραγίδα της κατασκευαστικής ολοκλήρωσης, με μια σχεδιαστικά μελετημένη προσέγγιση και flat οδηγό μόλις στα 25 χιλ. εξωτερικά και στα 29 χιλ. εσωτερικά.

Απαράμιλλος σχεδιασμός

Η διαμόρφωση του Essence SL60 HI² FLAT επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση από το εσωτερικό του χώρου στο εξωτερικό κι αντίστροφα. Η συνεπίπεδη εμφάνιση στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά του συστήματος με σκοτία 8 χιλ. περιμετρικά και η απουσία εμφανούς ελαστικού περιμετρικά της υάλωσης, δημιουργεί έναν όμορφο καμβά που πλαισιώνει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο, ενώ η επαλληλία πλάτους 48 χιλ. με την εφαρμογή στενού γάντζου προσδίδει αξιοσημείωτη αισθητική.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Οι γραμμές του Essence SL60 HI² FLAT είναι minimal και απέριττες. Οι οδηγοί εντοιχίζονται στο έδαφος ή και περιμετρικά, προσφέροντας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που καλύπτει κάθε πιθανή τυπολογία, ακόμη και ανοιχτή γωνία 90°, ενώ μπορεί να καλύψει ανοίγματα εμβαδού έως 21 τ.μ για δίφυλλη κατασκευή με διπλό οδηγό.

Προηγμένη τεχνολογία

Το σύστημα Essence SL60 HI² FLAT μπορεί να φέρει υάλωση έως 46 χιλ., με σφήνα 2,5 χιλ. και εξασφαλίζει ότι όλες οι σύγχρονες απαιτήσεις σε ηχομείωση και εξοικονόμηση ενέργειας καλύπτονται με αξιόλογες επιδόσεις.

Επιπλέον στο κάτω τμήμα των φύλλων εφαρμόζεται αφρώδες ελαστικό διπλής διέλασης που σφραγίζει τον οδηγό, εξασφαλίζοντας την υδατοστεγάνωσή του. Το Essence SL60 HI² FLAT είναι μια αξιόπιστη λύση που θα αντέξει στη μακροχρόνια χρήση και τις αλλαγές του καιρού, υπερβαίνοντας τη δοκιμασία του χρόνου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.