ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα θερμομονωτικά συστήματα της EXALCO σε υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου

asterias_1

Η EXALCO δίνει το δυναμικό της παρόν σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων, καθώς επίσης στην ολοκλήρωση νέων ξενοδοχειακών μονάδων. Φέτος, η εταιρεία συμμετείχε σε ανακαινίσεις μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων σε πολλά ελληνικά νησιά, βοηθώντας σημαντικά στην αύξηση της ενεργειακής κλάσης των κτηρίων, με κύριο σκοπό την απόλυτη μόνωση σε θέρμανση και ψύξη.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν στη Ρόδο δύο μεγάλα ξενοδοχεία. Πρόκειται για το Rhodos Horizon Resort και το Asterias Beach Resort, όπου χρησιμοποιήθηκαν τα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα ALBIO, τα οποία προσφέρουν μόνωση και προστασία, συνδυάζοντας παράλληλα το όμορφο design με διάφορα προφίλ και χρώματα.

Τα πιστοποιημένα από το ινστιτούτο IFT Rosenheim συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ήταν ανοιγόμενα και συρόμενα με θερμοδιακοπή, όπως τα ALBIO 109, ALBIO 225, ALBIO 230 και το υαλοπέτασμα ALBIO 130.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των συστημάτων αυτών, είναι:

ALBIO 109 – Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή

Το θερμοδιακοπτόμενο ανοιγόμενο σύστημα ALBIO 109 βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων και τα υψηλότερα στάνταρντ κατασκευής. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής, ενώ δίνει τη δυνατότητα επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Με άψογο φινίρισμα, διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και κλασικό για διαχρονικότητα και άψογη αισθητική.

ALBIO 225 – Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή

Το σύστημα ALBIO 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία, ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες, χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα, ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές, σε επίπεδο και οβάλ, συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.

ALBIO 230 – Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή

Το ALBIO 230 αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα για την EXALCO στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση καθώς και στεγανότητα χάρη στον ειδικό μηχανισμό κύλισης.

ALBIO 130 – Υαλοπέτασμα

Το υαλοπέτασμα ALBIO 130 διαθέτει διαχρονικό σχεδιασμό και δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών στις σύγχρονες κατασκευές. Παρέχει ευκολία στην κατασκευή καθώς και επιλογές στα εξωτερικά διακοσμητικά καπάκια. Με πλάτος 50 χιλ., επιτρέπει χρήση υαλοπίνακα από 6 χιλ. έως 36 χιλ. Το σύστημα διαθέτει βασικές κολώνες με δυνατότητα κάλυψης ροπών αδράνειας από 60 cm4 έως 820 cm4.

orizonasterias_2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.