ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software: Σταθερά παρούσα στα Πανελλήνια Συνέδρια της ΠΟΒΑΣ

Η THEMELIO Software, η εταιρεία με το πλούσιο πορτφόλιο ψηφιακών εφαρμογών για τους κατασκευαστές αλουμινίου συμμετείχε για μία ακόμη φορά σε Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ.

Επιτυχημένο ήταν το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου-Σιδήρου της ΠΟΒΑΣ που πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στη Λάρισα, με 9η συμμετοχή από τη THEMELIO Software!

Για μία ακόμη φορά, οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις και η θετική ενέργεια των συμμετεχόντων συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ. Η ομάδα της THEMELIO Software αντάλλαξε απόψεις με τους συνέδρους ώστε όλοι μαζί με νέες ιδέες να συμβάλλουν στη διαμόρφωση και το χτίσιμο του μέλλοντος του κλάδου.

Τα εκθειαστικά σχόλια των επαγγελματιών και οι παρατηρήσεις αποτελούν την κινητήριο δύναμη της εταιρείας για να συνεχίσει να αναπτύσσει καινοτόμες και πρωτότυπες εφαρμογές. Η THEMELIO Software εκτιμά βαθύτατα τη στήριξη των επαγγελματιών και αναμένει περαιτέρω εποικοδομητικές συναντήσεις σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.