ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το σύστημα SUPREME S700 αντέχει και σε τυφώνες!

Τα καιρικά φαινόμενα αποτελούν ένα σταθερό ζήτημα που πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τόσο ο κατασκευαστής κουφωμάτων, όσο και ο μελλοντικός αγοραστής τους. Κι αυτό γιατί ένα κούφωμα που παρουσιάζει ελλείψεις ή έχει χαμηλή επίδοση, μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα όταν έρθει αντιμέτωπο με ακραίες καιρικές συνθήκες.

Μια τέτοια ακραία συνθήκη, που συναντούμε όλο και συχνότερα πλέον σε όλο τον κόσμο, είναι οι τυφώνες. Από τον διάσημο τυφώνα “Κατρίνα” που έπληξε τις ΗΠΑ το 2005 και τον “Ντόριαν” του 2019 που χτύπησε τις Lesser Antilles στην Καραϊβική, μέχρι τον μεσογειακό κυκλώνα “Ιανό” που ήρθε πρόσφατα στα δυτικά της χώρας μας, τέτοιου είδους φαινόμενα εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και μπορούν να επηρεάσουν τον καθένα, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας που ζει.

Η ALUMIL αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα αυτή την πραγματικότητα και φροντίζει να είναι ένα πάντα ένα βήμα μπροστά, εξελίσσοντας τα συστήματά της και δημιουργώντας κουφώματα που μπορούν να αντέξουν μεγάλες πιέσεις ανέμων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και με το SUPREME S700, ένα προηγμένο ανασυρόμενο σύστημα.

Υψηλή διάκριση στο διεθνές τεστ “Miami Dade”

Το S700, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων της ALUMIL για την κάλυψη ιδιαίτερα μεγάλων ανοιγμάτων, διακρίθηκε στο διεθνούς φήμης τεστ για τυφώνες “Miami Dade” και πιστοποιήθηκε για τις επιδόσεις του.

Συγκεκριμένα, το S700 σε τυπολογία δίφυλλου επαλλήλου, πέρασε το εν λόγω τεστ σύμφωνα με τα πρότυπα TAS 202 και TAS 203 που ισχύουν στην πολιτεία της Florida. Με βάση αυτά τα πρότυπα, το S700 ολοκλήρωσε με επιτυχία 4.500 επαναλαμβανόμενους κύκλους πιέσεων, ενώ το τεστ ασφαλείας διεξήχθη σε ταχύτητα ανέμου 306 χιλιομέτρων/ώρα. Τέλος, το σύστημα πέρασε και από τεστ υδατοστεγάνωσης (155 km/h -1200Pa) και αεροπερατότητας (αεροδιαφυγή σε επίπεδα 0,26m3/hm) παρουσιάζοντας ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις.

Η επιτυχία του SUPREME S700 στο παγκόσμια αναγνωρισμένο τεστ “Miami Dade”, αποτελεί μια τεράστια διάκριση για την ALUMIL, καθώς αποδεικνύει ότι η εταιρεία στέκεται στο ύψος απαιτητικών περιστάσεων, αναπτύσσοντας κουφώματα που μπορούν να αντέξουν ακόμα και σε συνθήκες τυφώνων κατηγορίας 5!

Οι ακραίες μεταβολές του καιρού, απαιτούν υψηλή προσαρμοστικότητα και με το υψηλής τεχνογνωσίας τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει η ALUMIL, θα συνεχίσει να παράγει συστήματα αλουμινίου κορυφαίων δυνατοτήτων και υψηλής ποιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.