ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Στρατηγική συνεργασία με τη SUNEL Group για προμήθεια συστημάτων στήριξης 300 MW

Η συνεργασία SUNEL και ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αποτελεί μια σημαντική στρατηγική σύμπραξη, που συνδυάζει τις δυνάμεις και τις εμπειρίες των δύο εταιρειών.

Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία SUNEL Group, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών (Φ/Β), υπέγραψε η εταιρεία ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ η οποία -μεταξύ άλλων- παράγει μεταλλικά στηρίγματα για Φ/Β συστήματα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τόσο την προμήθεια στήριξης Φ/Β συστημάτων ισχύος 300 μεγαβάτ για τους επόμενους 18 μήνες, όσο και κοινές δράσεις για την προώθηση λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η συνεργασία μεταξύ της SUNEL και της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αποτελεί μια σημαντική στρατηγική σύμπραξη, καθώς συνδυάζει τις δυνάμεις και τις εμπειρίες των δύο εταιρειών. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει την ανταλλαγή γνώσεων και τεχνολογιών, καθώς και την ανάπτυξη κοινών έργων και προϊόντων που συνδυάζουν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών θα ενισχύσει την ανάπτυξη και την καινοτομία στον κλάδο της βιώσιμης κατασκευής και της ανανεώσιμης ενέργειας. Και οι δύο εταιρείες εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να συμβάλουν στην επιτάχυνση της μετάβασης προς μια πιο βιώσιμη και πράσινη οικονομία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.