ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα προϊοντική γκάμα στα πάνελ αλουμινίου με καινούργιο πλήρη κατάλογο

Η νέα γκάμα πάνελ αλουμινίου παρέχει τον απόλυτο συνδυασμό επιλογών μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών τύπων και συνολικά έντεκα κατηγοριών.

Η Europa συνεχίζοντας την ανάπτυξη και ανανέωση της προϊοντικής της γκάμας, προχώρησε στην παρουσίαση νέας σειράς πάνελ, που περιλαμβάνουν αισθητικές επιλογές κάθε κατηγορίας και προτίμησης.

Η νέα γκάμα παρέχει τον απόλυτο συνδυασμό επιλογών μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών τύπων και συνολικά έντεκα κατηγοριών, και έρχεται για να κερδίσει την αγορά, πάντα συνοδευόμενη από την ποιότητα και την αντοχή που συνοδεύει το όνομα Europa.

Οι τέσσερις κατηγορίες είναι οι:

  • Optimum
  • Inox
  • Press
  • Traditional

Κάθε κατηγορία έχει το δικό της ύφος και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, σε ένα σύνολο που περιλαμβάνει το κλασικό, το παραδοσιακό και το μοντέρνο, σε πολλαπλές αισθητικές επιλογές μέσω διαφορετικών δυνατοτήτων στο είδος τζαμιού, δυνατοτήτων μεταλλικών στοιχείων και εξαρτημάτων, αλλά και μιας τεράστιας γκάμα χρωμάτων.

Η παρουσίαση της νέας σειράς ξεκίνησε με τη διανομή του νέου καταλόγου της Europa στην αγορά. Ο κατάλογος περιλαμβάνει το σύνολο των τυπολογιών και σχεδίων, με συγκεκριμένες επιλογές στα επιμέρους στοιχεία και όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τον κατασκευαστή αλουμινίου, τον ιδιώτη ή τον αρχιτέκτονα/μηχανικό.

Η Europa παραμένει σταθερά στην καρδιά των εξελίξεων, επιμένει στην ανώτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, και παρέχει στους πελάτες της μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων και επιλογών.

Ο κατάλογος της εταιρείας είναι διαθέσιμος στο Εμπορικό Δίκτυο της Europa, καθώς επίσης έχει αναρτηθεί και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.