ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Η δυναμική εταιρεία στον χώρο των πάνελ καινοτομεί και πάλι!

Η TEHNi αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στην αγορά, παρέχοντας ενεργειακά τζάμια με πλήρωση Argon για τις πόρτες και τα πάνελ που παράγει.

Η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα κατασκευής πορτών TEHNi ΑΕ αλλάζει και πάλι τα δεδομένα και διαθέτει για πάνελ και πόρτες ενεργειακά τζάμια με πλήρωση Argon.

Τα τζάμια LOW-E Safe  της TEHNi έχουν ενεργειακή επίστρωση που εξασφαλίζει χαμηλότερο Ug αλλά επιπλέον παρέχουν και ενισχυμένη ασφάλεια, αφού είναι Laminated 6 χιλ. (Triplex), δηλαδή αποτελούνται από δύο τζάμια πάχους 3 χιλ. το κάθε ένα με ένα foil ανάμεσά τους.

Τα τζάμια κατασκευάζονται στο ολοκληρωμένο τμήμα τζαμιών που διαθέτει η ΤEHNi, το οποίο μαζί με το συγκρότημα βαφείων την καθιστούν παραγωγικά αυτόνομη.

Τα πάνελ και πόρτες με τζάμια LOW-E Safe από την TEHNi είναι ιδανική επιλογή και για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.