ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Μοναδικά συστήματα σήτας!

Η εταιρεία VIOMAL με πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων σήτας παρουσιάζει δύο νέες λύσεις που καλύπτουν ξεχωριστές ανάγκες.

Η VIOMAL, ελληνική βιομηχανία συστημάτων σκίασης (σήτας και ρολού με φυλλαράκι πολυουρεθάνης) και θυγατρική της ElvalHalcor, επενδύει εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες χρόνια στην Έρευνα και Ανάπτυξη συστημάτων προηγμένου σχεδιασμού, με καινοτομίες και πλεονεκτήματα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον τελικό χρήστη.

Η δυναμική εταιρεία παρουσιάζει 2 κορυφαία συστήματα σήτας. Την VL Phoenix, το καινοτόμο, και κατοχυρωμένο στον ΟΒΙ σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης, με πτυχωτό πανί και την VL Opening Door Plus, τη νέα ανοιγόμενη πόρτα, με πιστοποιητικό CE.

VL Phoenix: Πρωτοποριακό σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης

Η VL Phoenix, το πρωτοποριακό σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης με πτυχωτό πανί της VIOMAL, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες της εταιρείας. Η Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, μέσω σύγχρονου εξοπλισμού σχεδίασε τα προφίλ και τα εξαρτήματα της VL Phoenix και βελτιστοποίησε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Έτσι, διασφάλισε τόσο τη διαφοροποίηση του συστήματος, όσο και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, φέρνοντας το στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κατασκευαστικού κόσμου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η σήτα VL Phoenix προσφέρει minimal αισθητική σε ίσιες γραμμές και λειτουργικότητα με ολικό πλάτος προφίλ 25 χιλ., για τοποθέτηση σε νέες κατασκευές ή σε ανακαίνιση. Συνδυάζει άψογη λειτουργικότητα και αντοχή σε βάθος χρόνου μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού προφίλ και εξαρτημάτων.

Διαθέτει ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες μέσω του κάτω οδηγού αλουμινίου που δυσκολεύει την έξοδο του πανιού, ενώ οι διαμπερείς νεροδιώκτες αποτρέπουν τη συγκράτηση νερού.

Το αδιάβροχο και ανθεκτικό πτυχωτό πανί σε μαύρο και γκρι χρώμα, παραγωγής VIOMAL είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητους φορείς. Είναι διάτρητο, για μέγιστη φωτεινότητα και ορατότητα.

Το σύστημα επιτυγχάνει μειωμένο θόρυβο κατά τη χρήση χάρη στα εργονομικά εξαρτήματα, πιστοποιημένα από τον ΟΒΙ. Η σήτα VL Phoenix διευκολύνει το έργο του επαγγελματία με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς εργαλεία και οπές στην τοιχοποιία.

Επιπρόσθετα προσφέρει βέλτιστη ολίσθηση χωρίς ράουλα και ελάχιστη τριβή με τον κάτω οδηγό, αποτρέποντας τη φθορά του οριζόντιου κορδονιού. Κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της σήτας, oι δύο επιλογές πόμολου, καινοτόμου σχεδιασμού κουμπώνουν χωρίς βίδωμα, με καλύτερη εφαρμογή των δακτύλων.

VL Opening Door Plus: Καινοτόμα ανοιγόμενη πόρτα

Η καινοτόμα ανοιγόμενη πόρτα της VIOMAL είναι πλέον διαθέσιμη και στο νέο, αναβαθμισμένο μοντέλο, VL Opening Door Plus.

Με κύρια χαρακτηριστικά την ανθεκτικότητα χάρη στη νέα ενισχυμένη κάσα και τη λειτουργικότητα, μέσω της νέας ενσωματωμένης λαβής / τραβέρσας, αναμένεται να κατακτήσει την αγορά, ικανοποιώντας κάθε κατασκευαστική ανάγκη. Οι γνωστές καινοτομίες της υπάρχουσας VL Opening Door παραμένουν ως έχουν.

Στιβαρότητα

Χάρη στα νέα ενισχυμένα προφίλ κάσας συνολικού πάχους 1,2 χιλ. και στην προσθήκη κάθετου νεύρου πάχους 1,2 χιλ., διασφαλίζεται η στιβαρότητα της κατασκευής, διατηρώντας τη minimal αισθητική, με ολικό πλάτος προφίλ κάσας 37 χιλ.

Εργονομία

Χάρη στη νέα ενσωματωμένη λαβή / τραβέρσα, χωρίς πόμολο, για ευκολότερο άνοιγμα-κλείσιμο της πόρτας και από τις δυο πλευρές, εσωτερικά και εξωτερικά. Η νέα ενσωματωμένη λαβή ενισχύει περεταιρω τη στιβαρότητα της κατασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.