ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Βρέθηκε στο ELVIAL TRAINING CENTRE

Τα προγράμματα εκπαίδευσης πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ELVIAL TRAINING CENTRE στην Αττική, όπου διεξήχθη το πρώτο μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τεχνίτες Κατασκευής και Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου». Το πρόγραμμα παρακολούθησαν κατασκευαστές από τη Νότια Ελλάδα.

Το σεμινάριο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις νέες εγκαταστάσεις του TRAINING CENTRE στον βιομηχανικό χώρο της ELVIAL στο Κιλκίς στα τέλη του Νοεμβρίου. Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.