ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σταθερά δίπλα στον αθλητισμό

H Europa στο πλευρό του Ερμή Σχηματαρίου σε ένα όραμα που φέρνει τον αθλητισμό κοντά σε όλους!

Η Europa στο πλαίσιο της υποστήριξης που παρέχει στην τοπική κοινωνία επί σειρά ετών σε όλα τα επίπεδα, στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το έργο του Νίκου Οικονόμου και το όραμα του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Σχηματαρίου «Ο Ερμής», κ. Φλώτσιου, για ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδους στην ευρύτερη περιοχή δραστηριότητάς της.

Η παρουσία του Ερμή Σχηματαρίου στην Elite League Εθνική κατηγορία για 2η συνεχόμενη χρονιά, είναι τιμή για την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται και η Europa. Με κοινό στόχο να υπηρετήσουν σημαντικές αρχές και αξίες, και με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, Europa και Ερμής Σχηματαρίου προάγουν τη σωματική και ψυχική υγεία σε έναν τόπο που αποτελεί σημείο αναφοράς και για τους δύο φορείς.

Η συμφωνία του συλλόγου και της εταιρείας επήλθε μετά από συνάντηση που είχαν η Αντιπρόεδρος και CEO της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, και η Public Relations & Health Dpt. Director της εταιρείας, Τζοβάννα Παλυβού, με το προεδρείο του συλλόγου, στα κεντρικά γραφεία της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας με τον σύλλογο, η Europa επέλεξε να στηρίξει δυναμικά και την ειδική ομάδα «ΚΥΔΩΝ Special Team» για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Η Europa στηρίζει τις προσπάθειες του Νίκου Οικονόμου και του Δ.Σ. του Συλλόγου τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε αθλητικό επίπεδο, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και εντυπωσιακά πρωταθλήματα Μπάσκετ της Ελλάδας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.