ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Πρωτοποριακή τεχνολογία και μοναδική αισθητική!

Η καινοτόμα τεχνολογία Fiber Reinforced (ινοενίσχυση) της εταιρείας ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ προσδίδει μοναδική αισθητική και νέες δυνατότητες στα κουφώματα.

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, εδώ και πάνω από 50 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και value for money λύσεις, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του εκάστοτε κτιρίου και την αρχιτεκτονική του αισθητική. Με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό για το κάθε έργο, τον επαγγελματία και φυσικά το περιβάλλον σχεδιάζει κορυφαία προϊόντα που συνδυάζουν αισθητική, άνεση και λειτουργικότητα.

Τα νέα, επαναστατικά κουφώματα ARTEVO, SLINOVA X, SLINOVA και HST είναι η νέα πρόταση της εταιρείας ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. Πρόκειται για άκρως καινοτόμα συστήματα που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής, καθώς είναι Fiber Glass Reinforced.

Παράθυρο στο μέλλον!

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Fiber Reinforced (ινοενίσχυση) της ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ προσδίδει μοναδική αισθητική και νέες δυνατότητες. Το απαράμιλλο design ενσωματώνει τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας την ελευθερία δημιουργίας μοναδικών κτιρίων. Κομψά και ανθεκτικά κουφώματα, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα. Λιγότερο εμφανές προφίλ και περισσότερη θέα, φως, άνεση και λειτουργικότητα. Για τα νέα συστήματα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 8 Νέα Χρώματα, Ulti Matt, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη χρήση.

Τα 8 Νέα Χρώματα Ulti Matt (κάντε κλικ στη φώτο για να δείτε το χρωματολόγιο σε μεγέθυνση)

Με στόχο το άψογο οπτικό αποτέλεσμα, με την καινούρια γραμμή παραγωγής, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ προσφέρει επίσης την Τέλεια Γωνία. Πρόκειται για μία ελάχιστα εμφανής ένωση που προσδίδει επιπλέον κομψότητα, εξαιρετικό φινίρισμα στα έγχρωμα κουφώματα και καλύτερη συγκόλληση.

Όλα τα παραπάνω ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, επιτρέπουν στη ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ να βγει μπροστά στην αγορά και να προσφέρει το απόλυτα καινοτόμο νέο κούφωμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.