ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Νέο εντυπωσιακό τηλεοπτικό σποτ με τον Αντώνη Σρόιτερ

Η EXALCO ανανεώνει τη συνεργασία της με τον γνωστό δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί ξανά στο νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας που παίζεται σε όλα τα κανάλια.

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της EXALCO με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ. Ύστερα από μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια, η εταιρεία ανανέωσε την συνεργασία της με τον anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεδιπλώνει μπροστά στον φακό μια σκηνή από την καθημερινότητά του, επιστρέφοντας από την εργασία του και για ακόμη μια φορά μοιράζεται μαζί μας, την σταθερή επιλογή του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στα συστήματα EXALCO.

H πρωτοπόρος βιομηχανία αλουμινίου EXALCO, στο νέο της τηλεοπτικό σποτ, αναδεικνύει τις αξίες που την καθιστούν σήμερα «Σταθερή αξία στη ζωή μας»: εξέλιξη, προηγμένη τεχνολογία, high-end σχεδιασμός, minimal αισθητική, ενεργειακή αναβάθμιση, βιωσιμότητα, ποιότητα ζωής.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου η εξοικονόμηση ενέργειας δεν είναι απλώς ανάγκη, αλλά βασική προϋπόθεση σε κάθε σύγχρονη κτιριακή δομή, η EXALCO κατακτά την κορυφαία ενεργειακή αναβάθμιση και συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη, εξελίσσοντας τεχνολογικά τα προϊόντα της και την παραγωγική της διαδικασία, με νέες πρέσες διέλασης, νέα βαφεία και μηχανήματα υπερσύγχρονων προδιαγραφών.

Πιστή στις αξίες της, η EXALCO συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινοτόμα συστήματα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων, παραμένοντας σταθερά από τις κορυφαίες επιλογές του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το νέο τηλεοπτικό spot προβάλλεται από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε όλα τα κανάλια! Μπορείτε να δείτε παρακάτω τη νέα διαφήμιση της EXALCO

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.