ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΟΒΑΣ: Στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου το 1ο Πανελλήνιο Προσυνέδριο

Σειρά Προσυνεδρίων θα προηγηθεί της έναρξης του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ, με το πρώτο εξ αυτών να λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας.

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Προσυνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου. Η προσυνεδριακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου (Λεωφόρος Αθηνών) και ώρα 14:00.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα του κλάδου και αναμένεται να το παρακολουθήσουν βιοτέχνες επαγγελματίες, στελέχη της Βιομηχανίας, μέλη Σωματείων της ΠΟΒΑΣ και τοπικοί Φορείς.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου και της Profilmedia που έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη. Τη συνδιοργάνωση έχουν ο Δήμος Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το πρώτο στη σειρά Προσυνέδριο, καθώς και το δεύτερο που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 30 Μαρτίου 2024, είναι προπομποί του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαΐου 2024 στην Λάρισα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.