ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Χρυσός Χορηγός στην εκδήλωση επιστήμης & Τεχνολογίας Innovent Forum 2024

Το Innovent Forum ενώνει πρωτοπόρους και οραματιστές σε ένα δυναμικό πλαίσιο προώθησης της τεχνολογίας προς όφελος της ανθρωπότητας και η EXALCO ήταν εκεί!

Η Βιομηχανία Αλουμινίου EXALCO συμμετείχε ως Gold Sponsor στο Innovent Forum, την υβριδική εκδήλωση επιστήμης και τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, εμβαθύνοντας στη θεματική “Tech for Humanity”.

Το Innovent Forum 2024 ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση που συγκέντρωσε ένα μεγάλο πλήθος επαγγελματιών, επιχειρηματιών, ερευνητών, startupers και εκπροσώπων φορέων για να συζητήσουν τη χρήση της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών και ανθρωπιστικών προκλήσεων. Η εκδήλωση παρείχε μια πολύτιμη πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και βέλτιστων πρακτικών και είναι βέβαιο ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων τα επόμενα χρόνια.

H ατζέντα του 2ημερου περιελάβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων, διαδραστικών workshops και συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης για τον τρόπο που η τεχνολογία επηρεάζει άλλους τομείς της κοινωνίας όπως την «Ενέργεια και το Περιβάλλον», τις «Κατασκευές» και τον «Πολιτισμό και την Τεχνολογία» με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, εμπειρογνωμόνων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ομιλίες 2 στελέχη της EXALCO, ο Αλέξιος Αντωνιάδης, Χημικός Μηχανικός, υπεύθυνος τμήματος Ανοδίωσης, ο οποίος μίλησε για την επιφανειακή κατεργασία της ανοδίωσης στον τομέα των κατασκευών και ο Δημήτρης Βαλοδήμος, Χημικός Μηχανικός, υπεύθυνος τμήματος ηλεκτροστατικής βαφής, ο οποίος παρουσίασε τις καινοτομίες και την οικολογία στην ηλεκτροστατική βαφή των προϊόντων αλουμινίου.

Το Innovent Forum ενώνει πρωτοπόρους και οραματιστές σε ένα δυναμικό πλαίσιο προώθησης της τεχνολογίας προς όφελος της ανθρωπότητας και η EXALCO ήταν εκεί, συμβάλλοντας με τη συμμετοχή της σε όλες τις ενέργειες του συνεδρίου για ένα καλύτερο τεχνολογικό μέλλον για όλους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.