ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι δρομείς της A-TEAM στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η ομάδα A-TEAM ξεχώρισε για το «μέταλλό» της, ενώ η παρουσία της αντικατοπτρίζει το κίνητρο και το όραμα των ανθρώπων της ALUMINCO να συνεργάζονται και να πετυχαίνουν τον στόχο τους.

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 21.000 δρομείς, κάθε ηλικίας, δείχνοντας με το παράδειγμά τους ότι το «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ» είναι ο κυρίαρχος τρόπος ζωής και στις ημέρες μας.

Η ομάδα A-TEAM ξεχώρισε για το «μέταλλό» της, ενώ η παρουσία της αντικατοπτρίζει το κίνητρο και το όραμα των ανθρώπων της ALUMINCO να συνεργάζονται και να πετυχαίνουν τον στόχο τους, πηγαίνοντας μπροστά. Οπλισμένοι όλοι με χαμόγελο και ομαδική διάθεση έδωσαν ο ένας στον άλλο κουράγιο, όχι μόνο για να ολοκληρώσουν τον αγώνα αλλά και να για να τρέξουν το… επιπλέον χιλιόμετρο που κάνει τη διαφορά!

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι από το 2021 επισήμως αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, 10 μέρες πριν από τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Τιμής ένεκεν αποφασίστηκε το όνομά του να συνοδεύει από τότε τον πολυπληθέστερο αγώνα δρόμου στην Ελλάδα μετά από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.