ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EVOTHERM: Προηγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα για τον επαγγελματία

Μία από τις πληρέστερες ελληνικές βιομηχανίες κουφωμάτων, με λύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές που αφορούν στον επαγγελματία.

H Evotherm με δύο εργοστάσια παραγωγής, συνολικής επιφάνειας 10.000 τ.μ. και εμπειρία πλέον των 30 ετών, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά κουφωμάτων, με κορυφαίας ποιότητας έτοιμο κούφωμα για τον επαγγελματία. Με φιλοσοφία που αντικατοπτρίζεται στο όνομά της, η Evotherm αντιπροσωπεύει τη διαρκή εξέλιξη και καινοτομία, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ποιότητα κατασκευής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ενεργειακής απόδοσης που καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, βασιζόμενη στο τρίπτυχο: καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικόπρότυπη παραγωγήποιοτικά προϊόντα.

Περίπου 120 εργαζόμενοι αποτελούν το δυναμικό της Evotherm. Στην πορεία του χρόνου έγινε εφικτή η δημιουργία μίας ομάδας επαγγελματιών που συνδυάζουν τη δουλειά του τεχνίτη που γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο τελικός παραλήπτης των προϊόντων, με τη βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας.

Η παραγωγική διαδικασία γίνεται με ένα σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και με αυστηρή επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών. Η εταιρεία επενδύει μόνιμα σε σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία και στη μακροχρόνια εγγύηση για τη ποιότητα των προϊόντων της. Για αυτό και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001, FPC, CE).

Η παραγωγική διαδικασία της Evotherm διασφαλίζει προϊόντα που είναι άρτια σχεδιασμένα και προσανατολισμένα στη κάλυψη υψηλών απαιτήσεων ποιότητας και εργονομίας. Η μεγάλη ποικιλία προφίλ, χρωμάτων, εξαρτημάτων και κυρίως η ακρίβεια κατασκευής δίνουν στα προϊόντα της εταιρείας τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να αποτελέσουν τη βιτρίνα για κάθε κτίριο.

Φιλοσοφία Evotherm

  • Πάθος για δημιουργία.
  • Τεχνολογικές λύσεις αιχμής.
  • Σχεδιασμός επικεντρωμένος στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του πελάτη.
  • Συνδυασμός οικονομίας και εργονομίας.

Μεγάλος εύρος επιλογών για τον επαγγελματία

Η προοϊοντική γκάμα της Evotherm περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος επιλογών στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου και PVC. Καλύπτει κάθε σύγχρονη ανάγκη σε επίπεδο κουφωμάτων, θυρών, σκίασης, αντικωνωπικών, ενώ περιλαμβάνει ακόμη και ποιοτικά εξαρτήματα.

Σε επίπεδο κουφωμάτων, οι λύσεις περιλαμβάνουν κορυφαίες προτάσεις τόσο σε ανοιγόμενα όσο και συρόμενα κουφώματα από αλουμίνιο, uPVC αλλά και συνδυασμό αλουμινίου ξύλου μέσα από την καινοτόμα σειρά Evowood που συνδυάζει ιδανικά τα δύο υλικά.

Ευρύ φάσμα λύσεων προσφέρεται και στον τομέα των θυρών, εξωτερικών αλλά και εσωτερικών. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής πόρτας από αλουμίνιο ή PVC, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες και λύσεις θωρακισμένων πορτών για απόλυτη προστασία.

Σε επίπεδο σκίασης, η εταιρεία Evothem έχει εξαιρετικές προτάσεις τόσο σε παντζούρια και σκιάδια όσο και σε ρολά, πέργκολες και περσίδες. Όσον αφορά στα παντζούρια, η εταιρεία διαθέτει ανοιγόμενες και συρόμενες λύσεις αλουμινίου αλλά και uPVC. Στον τομέα των ρολών, η Evotherm διαθέτει εξωτερικά κουτιά αλουμινίου, επικαθήμενα κουτιά αλουμινίου, καθώς και συνθετικά κουτιά uPVC. Οι δε πέργκολες στηρίζονται στα εξαιρετικά συστήματα της ALUMIL, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία και του τελικού χρήστη.

Οι επιλογές στα αντικωνωπικά συστήματα περιλαμβάνουν όλες τις τυπολογίες της αγοράς: κάθετης/οριζόντιας κίνησης, σταθερές, συρόμενες με τελάρο, ανοιγόμενες αλλά και πλισέ με ή χωρίς ερπύστρια σε διάφορους ετοιμοπαράδοτους χρωματικούς κωδικούς αλλά και οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν παραγγελίας.

Εντυπωσιακό είναι το εύρος των λύσεων και σε επίπεδο εξαρτημάτων όπου θα βρούμε μία μεγάλη γκάμα σε υαλοπίνακες (ενεργειακούς, διπλούς, τριπλούς, ασφαλείας κ.λπ.), μηχανισμούς κουφωμάτων (μέχρι κορυφαίας αντιδιαρρηκτικής προστασίας RC3), διάφορα εξαρτήματα, πόμολα αλλά και smart home λύσεις.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η εταιρεία Evotherm διαθέτει μία ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του κουφώματος και γενικότερα του αρχιτεκτονικού προφίλ, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν όλα τα παρελκόμενα. Πρόκειται πραγματικά για έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον επαγγελματία που θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, με έτοιμο κούφωμα κορυφαίας ποιότητας. Εξάλλου το γεγονός ότι το 70% των πελατών της Evotherm προέρχεται από συστάσεις τα λέει όλα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.