ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας σε τεχνική ημερίδα του ΠΣΥΠΕΝΕΠ

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεοφ. Παγιάτης και ο Επιστημονικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Στ. Λαμπρακόπουλος συμμετείχαν σε ημερίδα για την Ενεργειακή Απόδοση των κτιρίων.

Η ΠΟΒΑΣ συμμετείχε στην 17η τεχνική ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Το θέμα της ημερίδας ήταν «Αναθεώρηση Κοινοτικών Οδηγιών για την Ενεργειακή Απόδοση (EPBD & EED) και εφαρμογή τους στην Ελλάδα – Ενεργειακή Πιστοποίηση και Σήμανση Προϊόντων Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων».

Την ΠΟΒΑΣ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της, Θεόφιλος Παγιάτης, καθώς και ο Επιστημονικός της Σύμβουλος, Στέλιος Λαμπρακόπουλος που ήταν και ομιλητής. Το θέμα της ομιλίας του Δρ. Λαμπρακόπουλου ήταν «Απαιτήσεις Σήμανσης CE για κουφώματα, εξώφυλλα και συστήματα σκίασης».

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας ακολούθησε εκτενής συζήτηση για επίλυση αποριών σχετικά με τα θέματα των ομιλιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.