ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Μεγάλη συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης για το «Εξοικονομώ»

Η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Νίκαιας (ΕΝΚΑΣ), πραγματοποίησε ενημερωτική εσπερίδα στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με το επίκαιρο θέμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», καθώς και της εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ & ΤΟΤΕΕ 2017 για τα κουφώματα αλουμινίου.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα εφαρμογής και αναλύθηκαν μελέτες περιπτώσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμα. Ομιλητές της εσπερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Π.Συ.Π.Εν.Επ (Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών), Κώστας Λάσκος, και ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος, υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, την συζήτηση διηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, φροντίζοντας να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, ώστε οι συνάδελφοι κατασκευαστές και όλοι οι άνθρωποι του κλάδου που συμμετείχαν να λάβουν εξειδικευμένες πληροφορίες από τους έμπειρους ομιλητές.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Παγιάτης ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες οι οποίες ήταν χορηγοί της εσπερίδας, Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε και Team Roll.

Η ΕΝΚΑΣ θα συνεχίσει με επίκαιρες συναντήσεις και ανάλογες εκδηλώσεις να ενημερώνει συνέχεια τον κλάδο για τις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις νέες τεχνικές οδηγίες και την πορεία του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.