ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Evotherm: Μία δυναμική εταιρία κουφωμάτων με παρουσία 30 και πλέον ετών

Με δραστηριοποίηση στη χονδρική πώληση κουφωμάτων, έχει σήμερα 300 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 8 χώρες του εξωτερικού!

H Evotherm είναι μία σύγχρονα οργανωμένη εταιρία κατασκευής κουφωμάτων, έχοντας πίσω της μία ιστορία και εμπειρία 30 και πλέον ετών. Με έδρα την Δράμα και με δύο εργοστάσια παραγωγής συνολικής επιφάνειας 10.000 τμ. κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην χονδρική αγορά κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικών και ξύλου.

Η εταιρία, που ανήκει στους αδελφούς Χατζόγλου, δραστηριοποιείται κυρίως στη χονδρική έχοντας 300 σημεία διάθεσης στην Ελλάδα και σε 8 χώρες του εξωτερικού, ενώ πρόσφατα άρχισε την παραγωγή και διάθεση σειράς κουφωμάτων αλουμινίου – ξύλου της Uniform σε μίνιμαλ γραμμή.

Από την παρουσία της Evotherm στην πρόσφατη έκθεση “Οικοδομή” στην Αθήνα.

Με φιλοσοφία που αντικατοπτρίζεται στο όνομα, η Evotherm αντιπροσωπεύει τη διαρκή εξέλιξη και καινοτομία, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ποιότητα κατασκευής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ενεργειακής απόδοσης στους συνεργάτες της που καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, βασιζόμενη σε σταθερούς πυλώνες ανάπτυξης…” μας τόνισε ο κ. Στράτος Χατζόγλου στο περίπτερο της εταιρίας κατά την πρόσφατη έκθεση “Οικοδομή” στην οποία η Evotherm έλαβε μέρος με απόλυτη επιτυχία.

Με 120 εργαζόμενους παραγωγικό δυναμικό, έχει δημιουργήσει μια ομάδα επαγγελματιών που συνδυάζουν τη δουλειά του τεχνίτη, που γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο τελικός παραλήπτης των προϊόντων, με τη βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας.

Η παραγωγική διαδικασία στην Evochem γίνεται με μία σύγχρονη γενειά μηχανημάτων και με αυστηρή επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών. Η εταιρία επενδύει μόνιμα σε σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία και στη μακροχρόνια εγγύηση για τη ποιότητα των προϊόντων της, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001, FPC, CE).

Τα τελικά προϊόντα είναι άρτια σχεδιασμένα και προσανατολισμένα στη κάλυψη υψηλών απαιτήσεων ποιότητας και εργονομίας. Η μεγάλη ποικιλία προφίλ, χρωμάτων, εξαρτημάτων και κυρίως η ακρίβεια κατασκευής δίνουν στα προϊόντα της Evotherm τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να αποτελέσουν τη βιτρίνα για κάθε κτίριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.