ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγία Απινιδωτή στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων 

Η Europa παρείχε έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή υψηλής τεχνολογίας Zoll AED Plus, ο οποίος έχει αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση περιπτώσεων καρδιακής ανακοπής.

Η Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τη σημαντική συνεισφορά και άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, για την υποστήριξη της ασφάλειας και της υγείας των μαθητών, του διδακτικού προσωπικού καθώς και της ευρύτερης περιοχής των Μελισσίων.

Η τιμητική αυτή πλακέτα απονεμήθηκε στην εταιρεία από τον Προέδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γεωργίου και τον Έφορο του Συλλόγου. κ. Τσούκλερη κατά τη διάρκεια της τελετής Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο κ. Τσούκλερης ευχαρίστησε τις κυρίες Ανούς Κ. Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο της Europa και Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του σχολείου.

Η  Europa παρείχε έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή υψηλής τεχνολογίας  Zoll AED Plus μαζί με τα ειδικά pads για παιδιά και το ειδικό AMI Μεταλλικό Κουτί Απινιδωτή με συναγερμό. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση περιπτώσεων καρδιακής ανακοπής.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε, εκ μέρους της EUROPA, η κα Νένα Κεβορκιάν Παλαντζιάν, CSR Director της εταιρείας

Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την κοινότητα και είναι ένα παράδειγμα για όλους. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε, εκ μέρους της εταιρείας, η κα Νένα Κεβορκιάν Παλαντζιάν, CSR Director της Europa, η οποία εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη και θαυμασμό προς τον Σύλλογο Γονέων καθώς και προς τη Δ/νση του σχολείου για την εξαιρετική ιδέα και πρωτοβουλία τους να ζητήσουν χορηγία για έναν Απινιδωτή.

Η αποφασιστικότητα και ο αγώνας του Συλλόγου Γονέων για την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, των δασκάλων αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αξίζουν βαθύ σεβασμό και αναγνώριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.