ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Με νέες καινοτομίες η συμμετοχή της στην BAU 2019

Άλλη μια επιτυχημένη διεθνή παρουσία είχε η ELVIAL στο Μόναχο όπου πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messe München η έκθεση BAU 2019, από τις κορυφαίες του είδους στον χώρο της αρχιτεκτονικής και δομικών υλικών στον κόσμο.

Η ELVIAL έλαμψε και ξεχώρισε με τον εκθεσιακό της χώρο σωστά μελετημένο και σχεδιασμένο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με το λευκό χρώμα κυρίαρχο και επιβλητικό, δείγμα της διαύγειας, της ευθύτητας των λόγων και των έργων, η ελληνική διέλαση αναδείχθηκε ως μια πολύ δημοφιλής παρουσία.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισε η νέα οικογένεια αρχιτεκτονικών συστημάτων Iconic Collection που μαζί με τα συστήματα Minimal και Xclusive συνιστούν μία μοντέρνα πρόταση  για τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και απαιτήσεις, με την εγγύηση της δυναμικής ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου ELVIAL.

Το επιστέγασμα μιας υψηλού κύρους παρουσίας αποτέλεσε η εξασφαλισμένη ποιότητα των προϊόντων ELVIAL. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο στάθηκαν ιδιαίτερα στο σημείο αυτό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τις Innovative Technologies (Καινοτόμες Τεχνολογίες) που εφαρμόζονται.

Τελευταία εφαρμογή είναι η Pre – Anodizing ELVIAL. Μια διαδικασία βαφής 2 σε 1 αφού συμπεριλαμβάνει τη μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής αλλά και της προνοδίωσης στην ίδια παραγωγική γραμμή, εξασφαλίζοντας πλέον την ολική ποιότητα και διαχρονικότητα των προϊόντων ELVIAL. Η νέα εγκατάσταση που ολοκληρώθηκε είναι η πέμπτη στο κόσμο και η δεύτερη στην Ευρώπη, ενώ το ύψος της επένδυσης ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η εξασφάλιση της βαφής με τη μέθοδο Pre – Anodizing ELVIAL αποτελεί πλέον την αναγκαία επιλογή για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου ειδικά σε παραθαλάσσιες και ατμοσφαιρικά επιβαρυμένες περιοχές και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μοναδικότητες της ελληνικής διέλασης.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση, με νέες καινοτομίες συστημάτων αλουμινίου και τεχνολογιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.