ΚουφώματαΣυμβουλές για κουφώματα

Καιρός για κουφώματα αλουμινίου για ό,τι καιρό κι αν κάνει!

Απεριόριστη ανθεκτικότητα στις εναλλαγές των καιρικών φαινομένων

Τα κουφώματα αλουμινίου ανταποκρίνονται άψογα στις μεταβολές καιρικών συνθηκών, εμφανίζοντας μεγάλη προσαρμοστικότητα ακόμη και σε περιοχές με έντονες διακυμάνσεις, προσφέροντας σε απόλυτο βαθμό όλα τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Θερμομόνωση – Τα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων αλουμινίου δεν επηρεάζονται από τις διαφορές θερμοκρασίας, διατηρώντας σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία, χωρίς περαιτέρω απώλειες . Κάτι τέτοιο όχι μόνο δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση σε όσους βρίσκονται εντός ενός χώρου, αλλά επίσης συμβάλλει τα μέγιστα και στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Υδατοστεγανότητα – Ακόμη και σε συνθήκες με υψηλά φορτία ανέμων, η στιβαρότητα των κουφωμάτων αλουμινίου, παρέχει σταθερότητα και αντοχή έναντι ανεμοπιέσεων. Τα κουφώματα αλουμινίου διακρίνονται για την υψηλού επιπέδου στατική αντοχή τους. Το αλουμίνιο, ως ένα ιδιαιτέρως στιβαρό μέταλλο, μπορεί να ανταπεξέλθει άψογα σε εξωτερικά φορτία (όπως ανέμους), παρέχοντας την απαραίτητη ασφάλεια και στατική ισορροπία σε μια κατασκευή.

Μηδαμινή παραμόρφωση – Ανεξαρτήτως θερμοκρασιών, τα κουφώματα αλουμινίου διατηρούν σχεδόν ανέπαφη την αρχική τους δομή, χωρίς να παρουσιάζουν προβλήματα διαστολής – συστολής. Έτσι, είναι κατάλληλα τόσο για περιοχές με αυξημένη ζέστη, όσο και για μέρη του κόσμου με χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: Ελληνική Ένωση Αλουμινίου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.