ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

aluNET News: Ενημερωτικά e-newsletters για τον κλάδο του αλουμινίου

Εγγραφείτε ώστε να ενημερώνεστε συνεχώς για ότι συμβαίνει στον χώρο των κουφωμάτων.

Το aluNET News είναι το ενημερωτικό μας e-newsletter που αποστέλλεται τρεις φορές την εβδομάδα σε 3.000 περίπου επαγγελματίες του κλάδου του αλουμινίου και των κουφωμάτων. Αναζητείστε παρακάτω προηγούμενες αποστολές του aluNET News από το αρχείο μας.

Αν δεν λαμβάνετε το aluNET News, εγγραφείτε σήμερα κιόλας, για να ενημερώνεστε έγκαιρα για ότι συμβαίνει στo χώρο του αλουμινίου και των κουφωμάτων.

Εγγραφείτε σήμερα!

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε συμβαίνει στον κλάδο αλουμινίου.

Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter.

Για τη αποστολή των newsletter μας χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Ασφαλής ενημέρωση χωρίς ενοχλητικά μηνύματα


Αρχείο αποστολών του e-newsletter aluNET News

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.