PublicationsUncategorized

Aluminium magazine

Η ενημερωτική κλαδική έκδοση που κυκλοφορεί από το 1985

Το “Aluminium Magazine” είναι το κλαδικό περιοδικό του χώρου του αλουμινίου, ενός δυναμικού κλάδου της εθνικής μας οικονομίας που έχει αναπτυχθεί ταχύτατα την τελευταία 30ετία. Ενός κλάδου με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα και δυναμική παρουσία στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Το “Aluminium Magazine” κυκλοφορεί από το 1985 και είναι στελεχωμένο από έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο και συνεργάτες σημαίνοντα πρόσωπα του κλάδου του αλουμινίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει επίσης στενή και αποκλειστική συνεργασία με κορυφαία ξένα περιοδικά που αναφέρονται στη διεθνή βιομηχανία αλουμινίου,  καθώς και με διεθνείς Οργανισμούς και Ενώσεις του κλάδου.

Πρόσφατες εκδόσεις

Δείτε όλες τις εκδόσεις

Που απευθύνεται

Το “Aluminium Magazine” κυκλοφορεί ανά δίμηνο (6 φορές το χρόνο). Είναι συνδρομητικό περιοδικό, με αναγνώστες επαγγελματίες του κλάδου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διαβάζεται από 3.000 περίπου αναγνώστες, οι οποίοι ενημερώνονται ανελλιπώς για τις εξελίξεις του χώρου και ανατρέχουν σε αυτό ανά πάσα στιγμή για αναζήτηση και επιλογή προιόντων και προμηθευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό απευθύνεται σε:

  • Εταιρίες παραγωγής, επεξεργασίας και κατεργασίας αλουμινίου.
  • Εταιρίες κατασκευών κουφωμάτων,
  • Εμπόρους, εισαγωγείς και κατασκευαστές υλικών και αξεσουάρ κουφωμάτων,
  • Τεχνικά γραφεία, αρχιτέκτονες, τεχνικές υπηρεσίες δημοσίων οργανισμών κ.λ.π.

Δωρεάν αποστολή σε επαγγελματίες

Το περιοδικό “Aluminium Magazine” κυκλοφορεί μόνον σε συνδρομητές, με παραλήπτες εταιρίες και επαγγελματίες του κλάδου του αλουμινίου και των κουφωμάτων. Δύναται να αποστέλλεται δωρεάν εντός Ελλάδος σε επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου και στελέχη εταιριών, εφόσον υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον.

Αν θέλετε να το λαμβάνετε και εσείς, θα πρέπει να συμπληρώστε την σχετική φόρμα και το αίτημά σας για δωρεάν αποστολή θα εξετασθεί από το Τμήμα Συνδρομών.

Οι συνδρομητές του περιοδικού, προαιρετικά και με ένα ετήσιο κόστος 80 ευρώ, καταχωρούνται με δική τους σελίδα και προβάλλονται προνομιακά στο aluFIND.gr, μία διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας απεικονίζονται στον χάρτη της Google με λεπτομερή στοιχεία και φωτογραφίες, κατασκευαστικά και showrooms κουφωμάτων.


Επικοινωνία:
Λεωφ. Γαλατσίου 67, 11146 Γαλάτσι. Τηλ. 210.2112040-1
E-mail: info@aluminium.gr

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.