ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

THEMELIO Software: Το SWAP ήρθε για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους κατασκευαστές

Το SWAP είναι η νέα υπηρεσία της THEMELIO Software. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία με τα προγράμματα κοστολόγησης κάλυπτε τις ανάγκες παραγωγής και διαχείρισης των κουφωμάτων. Με το SWAP, η καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο του εξειδικευμένου λογισμικού έρχεται να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες της επιχείρησης κάθε κατασκευαστή κουφωμάτων.

Η THEMELIO Software από τις αρχές Απριλίου ξεκίνησε την ενημέρωση και διάθεση της νέας υπηρεσίας σε πρώτη φάση στο ενεργό της πελατολόγιο και σταδιακά θα προχωρήσει στη διάθεση της υπηρεσίας και στο σύνολο της αγοράς.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το SWAP στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.themeliosoftware.com αλλά και επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210.9952961 – 210.9952962.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.