ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Etem: Τα αρχιτεκτονικά της προϊόντα δίνουν ποιοτικές λύσεις σε σημαντικά έργα!

Τα συστήματα Ε85, Ε52, Ε45, Ε2004 και Ε66 της Etem έδωσαν ποιοτικές λύσεις στο νέο κτίριο της ALCHIMICA

Τα ποιοτικά αρχιτεκτονικά συστήματα της Etem συνεχίζουν να βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορα έργα χάρη στις υψηλές τους κατασκευαστικές προδιαγραφές. Η κορυφαία αισθητική, οι βέλτιστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, η απαράμιλλη λειτουργικότητα και η μακροχρόνια αντοχή των συστημάτων της δυναμικής διέλασης, τα καθιστούν πάντα μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για κάθε κτίριο.

Τα νέα κεντρικά γραφεία της καταξιωμένης εταιρείας στο χώρο των χημικών προϊόντων για τον κατασκευαστικό & βιομηχανικό κλάδο ALCHIMICA

Η γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία ALCHIMICA που επί 35 και πλέον χρόνια ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή χημικών προϊόντων για τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο ολοκλήρωσε την ανέγερση των νέων κεντρικών της γραφείων όπου τα συστήματα της Etem έδωσαν λύσεις και απέδωσαν με πιστότητα τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, καθώς πρόκειται για ένα μοντέρνο κτίριο που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές, με τα συστήματα Ε85, Ε52, Ε45, Ε2004 και Ε66 της Etem να συμβάλλουν στην άριστη ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου αλλά και στην αισθητική του ταυτότητα.

Τα συστήματα Ε45 & Ε23 τοποθετήθηκαν στο κτίριο της Cosmote e-value στον Κεραμεικό

Τα συστήματα της δυναμικής διέλασης χρησιμοποιήθηκαν και στα γραφεία της Cosmote e-value στον Κεραμεικό. Συγκεκριμένα, το ανοιγόμενο σύστημα Ε45 έδωσε λύσεις στο εξωτερικό κέλυφος, ενώ το Ε23 χρησιμοποιήθηκε στους εσωτερικούς χώρους.

Τα Ε85, Ε45, Ε1000 και Ε50 χρησιμοποιήθηκαν στο βιοκλιματικό κτίριο της Blum Hellas

Είναι γνωστό ότι τα συστήματα της Etem βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις νέες πράσινες τάσεις της αρχιτεκτονικής και το παραπάνω απέδειξαν με την άριστη εφαρμογή τους στο νέο βιοκλιματικό κτήριο γραφείων, logistics και έκθεσης της Blum Hellas. Τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα Ε85, Ε45, Ε1000 και Ε50.

Το σύστημα E50 προτιμήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel της Κρήτης

Τα συστήματα της Etem είναι ιδανικά και για ξενοδοχειακές εφαρμογές, αναδεικνύοντας την αισθητική και προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα, όπως στο εντυπωσιακό Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel στην Κρήτη που τοποθετήθηκε το E50 και το Boutique Hotel Casa Cook Kos στην Κω που τοποθετήθηκαν τα Ε50 Hotel Type και Ε45.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.