ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης EUROPA PERGOLA

Η EUROPA PERGOLA ακολουθεί τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τη βροχή, εξασφαλίζοντας άνεση σε κάθε εξωτερικό χώρο. Διαθέτει προφίλ τόσο για σταθερή όσο και κινητή περσίδα.

Με περισσότερο από 45 χρόνια στον χώρο των πρωτοποριακών κατασκευών, η EUROPA δίνει ουσιαστικές λύσεις σε κάθε κτιριακή ανάγκη, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής.

Το σύστημα εξωτερικής σκίασης EUROPA PERGOLA, ανήκει στα συστήματα ηλιοπροστασίας παθητικής ενεργειακής αναβάθμισης, καλύπτοντας κατασκευές με σύγχρονο ή παραδοσιακό σχεδιασμό, δίνοντας παράλληλα πολλές δυνατότητες εφαρμογής.

Τα συστήματα σκίασης, όπως το σύστημα EUROPA PERGOLA, αποτελούν τμήμα του βιοκλιματικού σχεδιασμού των κτιρίων. Συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ επιτυγχάνουν ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης και θερμικής άνεσης στους κατοίκους.

EUROPA PERGOLA

Η σειρά EUROPA PERGOLA είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης που προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, για μια μοναδική αίσθηση δροσιάς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τη δυνατότητα προστασίας από τη βροχή.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της σειράς εναρμονίζεται πλήρως με κάθε αρχιτεκτονικό στιλ, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία

  • Σύστημα σκίασης πολλαπλών δυνατοτήτων.
  • Προφίλ για σταθερή ή κινητή περσίδα.
  • Χειροκίνητη ή με χρήση μοτέρ.
  • Μήκος πτερυγίων έως και 3.5 μ.
  • Χρήση: Σε κτίρια και εξωτερικούς χώρους.

Κατασκευές

  • Πέργκολες με σταθερά πτερύγια σκίασης από 100 – 210 χιλ.
  • Πέργκολα με περιστρεφόμενα πτερύγια σκίασης από 140 – 210 χιλ., τα οποία περιστρέφονται με τη χρήση μοτέρ ή μανιβέλας.
  • Πέργκολα με κινούμενα πτερύγια σκίασης 140 χιλ. ή 210 χιλ., τα οποία φέρουν ελαστικά που σφραγίζουν κατά το κλείσιμό τους, προστατεύοντας από τη βροχή.
  • Πέργκολα μικτής κατασκευής, με σταθερά πτερύγια σκίασης από 100 – 250 χιλ. και πανί / ύφασμα.
  • Πέργκολες μοντέρνας σχεδίασης με χρήση πανιού / υφάσματος.
  • Πέργκολα μοντέρνας σχεδίασης, με χρήση πολυκαρβονικών φύλλων ή υαλοπίνακα.
  • Πέργκολα παραδοσιακής αισθητικής με ή χωρίς πανί / ύφασμα.

Συνδυασμός σκίασης με τη σειρά για αίθρια EUROPA 7000

Συνδυασμός της σειράς για αίθρια EUROPA 7000 και σταθερών πτερυγίων σκίασης 100 χιλ., με ηλεκτρικά προβαλλόμενο παράθυρο οροφής.

Έργα

Τίτλος Έργου: SECRET GARDEN HOUSE
Μελέτη: SCAPE ARCHITECTURE – Atsalakis – Christofilopoulou
Κατασκευαστής Αλουμινίου: STILVALUMIN
Σύστημα: EUROPA PERGOLA 23603 Κινητή – Στεγανή Πέργκολα με Μοτέρ
Φώτο: Μεσσαριτάκης Γιώργος

Τίτλος Έργου: ΑΣΤΗΡ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (ΚΩΣ)
Κατασκευαστής Αλουμινίου: ΓΚΡΕΚΑΣ – ΠΑΓΙΑΤΗ
Σύστημα: EUROPA PERGOLA 23603 Κινητή – Στεγανή Πέργκολα με Μοτέρ
Φώτο: Πολυχρονιάδης Ισαάκ

Τίτλος Έργου: ΣΕΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Μελέτη: ΘΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Σύστημα: EUROPA PERGOLA SK40 Κινητή – Στεγανή Πέργκολα με Μοτέρ

www.europaprofil.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.