ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO EDUCATIONAL INSTITUTE: Ολοκλήρωση 2ου Κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος του EXALCO EDUCATIONAL INSTITUTE με τη θεωρητική διδασκαλία να λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της EXALCO στο Καματερό και την πρακτική στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Ακόμη ένας κύκλος εκπαίδευσης κατασκευαστών αλουμινίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το εκπαιδευτικό ινστιτούτο της EXALCO, EEi – EXALCO EDUCATIONAL INSTITUTE, με την επιστημονική συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ).

Ο 2ος κύκλος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της EXALCO στο Καματερό, με 20 συμμετέχοντες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής και της Αργολίδας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι εκπαιδευόμενοι ολοκλήρωσαν τις θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος των 50 ωρών που περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική. Η πρακτική άσκηση έγινε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της EXALCO. Οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν στη Λάρισα και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής και να δουν από κοντά τις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονο εξοπλισμό.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων από τρίτο ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» αποτελεί ένα καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου, με σκοπό την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η επιμόρφωση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου συνεχίζεται με σκοπό να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει τις γνώσεις των ενδιαφερομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο site eei.exalco.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.