ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο! Από τη μία έχουμε το καινοτόμο σύστημα σήτας χωρίς πλαϊνούς οδηγούς Royal 32 Minimal της Ideco και από την άλλη το μοναδικό έργο του Πύργου Πειραιά, το οποίο φέρει κορυφαίες λύσεις ETEM.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο! Το πρώτο εξώφυλλο αφορά στο εξαιρετικό και καινοτόμο σύστημα σήτας χωρίς πλαϊνούς οδηγούς Royal 32 Minimal της Ideco και από την άλλη το μοναδικό έργο που αφορά στον Πύργο Πειραιά, το οποίο φέρει κορυφαίες λύσεις της ETEM στην πρόσοψή του.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού φιλοξενείται ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα πτυσσόμενα συστήματα αλουμινίου με λεπτομέρειες για τα πλεονεκτήματά τους και τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις στην αγορά. Οι φυσούνες αλουμινίου αποτελούν μία εξαιρετική και οικολογική λύση για περιπτώσεις που χρειάζεται εξοικονόμηση χώρου, χωρίς να θυσιάζεται ο φωτισμός, ο εξαερισμός και η θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Το επιστέγασμα των πολύχρονων συλλογικών προσπαθειών του κλάδου στον χώρο της εκπαίδευσης είναι η αναγνώριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Διαπίστευσης της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι οι πρώτοι 24 πιστοποιημένοι κατασκευαστές αλουμινίου που πιστοποιήθηκαν ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα». Λεπτομέρειες για αυτό το σημαντικό κλαδικό θέμα αλλά και αναλυτικά τα ονόματα των επιτυχόντων κατασκευαστών θα βρείτε στο νέο τεύχος του “aluminium magazine”.

Η αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του αλουμινίου στην ελληνική αγορά αλλά και οι άκρως θετικές προοπτικές της αγοράς κουφωμάτων στη χώρα μας επιβεβαιώνονται μέσα από ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο του Επιστημονικού Συνεργάτη της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιου Λαμπρακόπουλου. Μέσα από το άρθρο παρουσιάζεται μελέτη η οποία εκτιμά τον όγκο της αγοράς των κουφωμάτων, καθώς και τα μερίδια που καταλαμβάνουν τα διάφορα υλικά κατασκευής αρχιτεκτονικού προφίλ στην ΕΕ και γειτονικές χώρες.

Ο θεσμός των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ArXellence που εισήγαγε και καθιέρωσε η ALUMIL μετά από δύο διοργανώσεις και μία τρίτη που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας αποτελεί μία ποιοτική πηγή ιδεών για την αξιοποίηση εμβληματικών χώρων της ελληνικής επικρατείας. Μέσα από την οπτική κορυφαίων αρχιτεκτόνων και επιστημόνων, ο διαγωνισμός ArXellence προτείνει βιώσιμες λύσεις αειφορίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, αποτελώντας ένα λαμπρό παράδειγμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ALUMINCO με το νέο σύστημα πέργκολας Freedom μας προτείνει ένα νέο τρόπο ζωής που αντλεί έμπνευση από τη θάλασσα, τον ήλιο και την απαράμιλλη ομορφιά του μεσογειακού περιβάλλοντος. Η Freedom χαρακτηρίζεται από τέλεια λειτουργικότητα και σχεδιασμό, δύο στοιχεία που μαζί προσθέτουν γοητεία σε ένα άνετο και δροσερό περιβάλλον, το οποίο αναζωογονεί!

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.