ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA ALUMINIUM SYSTEMS: Στη διάθεση των συνεργατών ο νέος τεχνικός κατάλογος

Στη διάθεση του δικτύου και όλων των συνεργατών της ALFA ALUMINIUM SYSTEMS είναι ο νέος, αναλυτικός και εύχρηστος τεχνικός κατάλογος Α10 με μια μεγάλη ποικιλία προφίλ αλλά και συνεργαζόμενων εξαρτημάτων, ικανά να καλύψουν κάθε σύγχρονη κατασκευαστική ανάγκη.

Η σειρά Α10 συνδυάζει την αισθητική με την αντοχή στον χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μία πλούσια γκάμα προϊόντων ικανή να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη, με λειτουργικά προϊόντα αρμονικά δεμένα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Ο νέος κατάλογος προσφέρει ευκολία στον επαγγελματία συνεργάτη με πληθώρα επιλογών, διαθέτει μια σειρά με προφίλ και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου του και την άμεση ικανοποίηση των κατασκευαστικών απαιτήσεων του τελικού καταναλωτή. Τέλος, στον κατάλογο υπάρχουν ενδεικτικές εφαρμογές των προφίλ και των συνεργαζόμενων εξαρτημάτων, για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών.

Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνεται και η σειρά ALFA CRYSTAL με βάσεις αλουμινίου 90 & 110 χιλ. ύψος, προσφέροντας λύσεις για κάγκελο με τζάμι πάχους 16-18 & 20 χιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της ALFA στο (+30) 22950 98840 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@alfa-press.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.