ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

FrameQS – Έξυπνο widget για τον επαγγελματία κουφωμάτων από την Lime-Code Technology

Απευθύνεται σε παραγωγούς κουφωμάτων, εταιρείες που διαθέτουν έτοιμο κούφωμα, διελάσεις κτλ.

Η LimeCode Technology είναι η εταιρεία που δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στον κλάδο των κουφωμάτων την εξέλιξη που του αρμόζει χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας! Αναπτύσσει software & applications βασιζόμενη τόσο στις ανάγκες των κατασκευαστών όσο και της αγοράς συνολικά.

FrameQS
Το Frame QS είναι ένα widget φτιαγμένο με νέα τεχνολογία που μπορεί να υποστηριχθεί από κάθε σύγχρονο site. Μπορεί να προστεθεί στο menu του site ή/και σε μορφή κουμπιού που θα παραπέμπει σε μία custom-made ιστοσελίδα.

Τι προσφέρει
Η χρήση του Frame QS παρέχει σημαντικά οφέλη και στους δυο εμπλεκόμενους.

  • Προηγμένη λειτουργικότητα στα sites των επαγγελματιών αναβαθμίζοντας παράλληλα την εικόνα της επιχείρησής τους στα μάτια των εν δυνάμει πελατών τους.
  • Ενημέρωση, ευελιξία, ταχύτητα, στον ενδιαφερόμενο για την αγορά εξειδικευμένων προϊόντων υψηλών απαιτήσεων.

Η αξιοπιστία και το κέρδος χρόνου είναι ο κοινός τους παρονομαστής για το ξεκίνημα μιας επιτυχημένης συνεργασίας!

Πώς λειτουργεί
Στο Frame QS, ο χρήστης ακολουθεί απλά, επεξηγηματικά και καθοδηγητικά βήματα για να διαμορφώσει το αίτημά του, τα οποία δίνουν στον επαγγελματία κουφωμάτων όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να για να μετατρέψει το αίτημα σε προσφορά!

Με την παραλαβή του αιτήματος, ο επαγγελματίας κουφωμάτων διαμορφώνει την τελική προσφορά με τη χρήση ειδικής web εφαρμογής διαχείρισης κι επεξεργασίας των αιτημάτων για διαμόρφωση παραγγελιών.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε όλους! Παραγωγούς κουφωμάτων, εταιρείες που πουλάνε έτοιμο κούφωμα, διελάσεις κτλ. Απευθύνεται λοιπόν σε καθέναν που θέλει να δώσει στους εν δυνάμει πελάτες του την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μαζί του άμεσα κι ολοκληρωμένα καθώς και να αναβαθμίσει τη διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησής του.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την παρουσίαση του Frame QS, επισκεφτείτε το περίπτερο της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟ στην επικείμενη έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ – Ελληνικό αλουμίνιο» 14 – 16.10.2022, στην αίθουσα 3, Stand A12.

Βρείτε εδώ την πρόσκληση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.