ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Νέο σύστημα εσωτερικών χωρισμάτων EP30 για αισθητική και γρήγορη εγκατάσταση

Το νέο σύστημα εσωτερικών χωρισμάτων EP30 συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση και γρήγορη εγκατάσταση, προσφέροντας το μικρότερο εμφανές πλάτος διατομών στην κατηγορία του.

Το σύστημα εσωτερικών χωρισμάτων EP30 της ETEM, χάρις τις λιτές γραμμές σχεδιασμού του προσδίδει κομψότητα και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο. Συνδυάζει αρμονικά τις λιτές διατομές αλουμινίου με τη χρήση διπλών υαλοπινάκων μεγάλων διαστάσεων. Το ΕP30 διαθέτει το μικρότερο εμφανές πλάτος διατομών στην κατηγορία του -30 χιλ.- και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα απευθείας στο εργοτάξιο, χωρίς την απαίτηση ειδικής επεξεργασίας και ειδικού τεχνικού εξοπλισμού.

Η ομάδα της ETEM δημιούργησε το νέο σύστημα εσωτερικών χωρισμάτων EP30, ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και φροντίζοντας να ικανοποιεί ταυτόχρονα τις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιριακών υποδομών. Το EP30 χαρίζει μια διακριτικά λιτή και κομψή όψη στους χώρους που διαχωρίζει, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τον μέγιστο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό τους.

Το σύστημα ξεχωρίζει χάρις τις ελαφριές και με μικρό εμφανές πλάτος διατομές αλουμινίου, ενώ διακρίνεται και για ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα που φέρει. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης των καλωδιώσεων (ρεύματος, τηλεφώνου, δικτύου), αλλά και τη δυνατότητα τοποθέτησης περσίδων εντός του διακένου της υάλωσης.

Το EP30 αποτελεί την ιδανική λύση για τους σύγχρονους χώρους γραφείων αλλά και για εμπορικούς. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων σε κατοικίες, προδίδοντας μια σύγχρονη πινελιά στο στυλ της εσωτερικής διακόσμησης. Όλες οι τυπολογίες είναι εφικτές, γεγονός που επιτρέπει σε οποιανδήποτε ενιαίο χώρο να αποκτήσει μια μοντέρνα και λειτουργική εμφάνιση.

Εφαρμογές

Το EP30 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα έργων όπως γραφεία, εστιατόρια, γκαλερί, αίθουσες υποδοχής, εσωτερικό κατοικιών και πολλά άλλα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Το σύστημα έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε κρούση σύμφωνα με το πρότυπο EN 13049. Η επίδοση με τη χρήση μόνο κατακόρυφων στοιχείων στην κατασκευή αντιστοιχεί σε Κλάση 5, ενώ με τη χρήση κάθετων και οριζόντιων στοιχείων αντιστοιχεί σε Κλάση 4.

Πλεονεκτήματα
  • Σύγχρονος σχεδιασμός
  • Κομψή όψη
  • Ποιότητα
  • Εύκολη εγκατάσταση

Τυπολογίες

Πλάτος βάσης: 80 χιλ.
Εμφανές πλάτος πλαισίου: 30 χιλ.
Διάταξη: Ευθεία, γωνιακή και πολλαπλών συνδέσεων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.