ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ: 42 χρόνια συνεπούς παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου

Η εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ με πολύχρονη παρουσία στον κλάδο, ιδρύθηκε το 1974, ακολουθώντας από τότε μία συνεπής και δημιουργική πορεία στον χώρο του εξαρτήματος αλουμινίου. Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία και μηχανολογικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, την έχουν καθιερώσει σήμερα ως μια από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο του αλουμινίου.

panidis_lavesΌντας μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες επιχειρήσεις του κλάδου, καθώς είναι εξοπλισμένη με κέντρα κατεργασίας τελευταίας γενιάς και σύγχρονη μονάδα ανοδίωσης, παράγει και διαθέτει στην αγορά με διαρκή πληρότητα και άμεση εξυπηρέτηση μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για συστήματα αλουμινίου, ανοξείδωτες και ανοδιωμένες λαβές αλουμινίου, συστήματα καγκέλων αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, συστήματα ανοδιωμένων καγκέλων αλουμινίου, χυτά εξαρτήματα αλουμινίου φασόν με κατασκευή καλουπιών, εξαρτήματα αλουμινίου φασόν σε CNC.

Η υψηλή ποιότητα του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, καθώς επίσης οι διαρκείς έρευνες για τη σχεδίαση και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιουργούν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξή της στην εγχώρια αλλά και τις διεθνείς αγορές του αλουμινίου.

Για να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της εταιρίας, όπως δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαρτίου-Απριλίου του περιοδικού Aluminium Magazine, πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.