ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Μεγάλος χορηγός σε διάλεξη που διοργάνωσε ο φορέας DOMa

Η ALUMIL, διαχρονικά, τιμά το έργο και το όραμα των αρχιτεκτόνων και στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του DOMa, που έχουν στόχο την ανάδειξη και προώθηση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Πάντα συνεπής στο «ραντεβού» της με την εγχώρια και διεθνή αρχιτεκτονική κοινότητα, η ALUMIL υποστήριξε πρόσφατα, ως μεγάλος χορηγός, μια σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα ο φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τεύχους του περιοδικού DOMa, διοργανώθηκε διάλεξη, με προσκεκλημένους τον Μauricio Pezo και τη Sofia von Ellrichshausen, συνιδρυτές του αρχιτεκτονικού γραφείου Pezo von Ellrichshausen, με έδρα την Concepción της Χιλής.

Οι δύο προσκεκλημένοι αρχιτέκτονες, με επαγγελματική πορεία άνω των 2 δεκαετιών, παρουσίασαν το έργο τους και την ιδιαίτερη προσέγγισή τους, που συνδυάζει την αρχιτεκτονική με τη ζωγραφική. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, οι αρχιτέκτονες παρουσίασαν έργα τους από διάφορες χώρες του κόσμου (Χιλή, Ισπανία, Αυστραλία κ.λπ.), συζητώντας τόσο για προσωρινές τους εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο εκθέσεων όσο και για μόνιμα κτισμένα έργα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο της εκδήλωσης, στο stand της ALUMIL, παρουσιάστηκε το νέο σύστημα ρολού σήτας οριζόντιας κίνησης INTEGRATED FLYSCREEN IFS. Το συγκεκριμένο σύστημα, πέραν της ολοκληρωμένης προστασίας που προσφέρει έναντι των εντόμων, είναι ιδανικό για κάθε σύγχρονη κατασκευή, καθώς ακολουθεί την τάση του minimal, αναβαθμίζοντας αισθητικά το τελικό αποτέλεσμα.

Η ALUMIL, διαχρονικά, τιμά το έργο και το όραμα των αρχιτεκτόνων και στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του DOMa, που έχουν στόχο την ανάδειξη και προώθηση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.