ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PANIDIS: Νέα ολοκληρωμένη λύση στα διαχωριστικά υαλοπινάκων

Η καταξιωμένη εταιρεία PANIDIS διαθέτει το νέο σύστημα αλουμινίου για διαχωριστικά υαλοπινάκων GF-20, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η εταιρεία PANIDIS συνεχίζοντας απρόσκοπτα να επενδύει στην εύρεση καινοτόμων λύσεων για τον κατασκευαστικό τομέα, παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχωριστικών αλουμινίου για υαλοπίνακες GF-20.

Προηγμένης τεχνικής αλλά και άψογης αισθητικής σχεδίασης, με φινίρισμα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής σε πολλές αποχρώσεις, το νέο σύστημα κατασκευάζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας και διακρίνεται για τη μεγάλη αξιοπιστία και λειτουργικότητα που προσφέρει.

Οι έξυπνες καινοτομίες στον σχεδιασμό του συμβάλλουν στη μείωση των αποθεμάτων και εξασφαλίζουν την ευέλικτη και γρήγορη κατασκευή του, χωρίς να προκαλούνται φθορές και αισθητικές ατέλειες στην κάσα ή στο διαχωριστικό προφίλ.

Είναι η ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Η κάσα κατασκευάζεται από 4 προφίλ αλουμινίου, 2 προφίλ μήκους 5,5 μέτρων (GF-20-01, GF-10-02) και 2 προφίλ μήκους 6 μέτρων (GF-20-02, GF- 20-03), με αποτέλεσμα τη μείωση της ποσότητας των αποθεμάτων και τον περιορισμό της φύρας των υλικών.
  • Τα προφίλ αλουμινίου διατίθενται με πολλές επιλογές φινιρίσματος: φυσική ανοδίωση, σατινέ (INOX look) ανοδίωση, μαύρη ανοδίωση ή ηλεκτροστατική βαφή με επιλογή από χρωματολόγιο παλέτας RAL.
  • Τα προφίλ των διαχωριστικών τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, περιβάλλοντας αρμονικά την υποδομή, δημιουργώντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Διατίθεται με δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα πάχους από 8 χιλ. έως 10 χιλ.

Το σύστημα συνδυάζεται απόλυτα με τα εξαρτήματα για την κατασκευή κάσας αλουμινίου, δημιουργώντας ένα υψηλό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Για παραγγελίες ή/και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στα τηλέφωνα: 2310 780352 ή 210 5155430 και στο e-mail: info[at]panidis-sa.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.