ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου: Νέα ιστοσελίδα για τα κουφώματα αλουμινίου 

Στον διαδικτυακό αέρα είναι η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Ε.Ε.Α. που αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.), μετά από ένα δυναμικό κύκλο διαφημιστικής προβολής στα τηλεοπτικά μέσα, παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα www.valealouminio.gr που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο μιας συστηματικής και ολοκληρωμένης Digital Καμπάνιας.

Κύριο μέλημα, καθ’ όλη τη διαδικασία της ανάπτυξης του νέου website, αποτέλεσε η δημιουργία μιας σύγχρονης, καλοσχεδιασμένης ιστοσελίδας που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης να ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα των ελληνικών κουφωμάτων αλουμινίου, όπως την αντοχή στο χρόνο, την προστασία από τις καιρικές συνθήκες, την ηχομόνωση, την πολυετή διάρκεια, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλεια και τον απεριόριστο συνδυασμό σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτά.

Επιπλέον, στο νέο website ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί για την ισχυρή θέση του κλάδου αλουμινίου στην εγχώρια οικονομία. Η αισθητική αναβάθμιση είναι εμφανής από το πρώτο κλικ και η πρόσβαση για το σύνολο των πληροφοριών είναι τώρα άμεση και πιο ολοκληρωμένη.

Η νέα ιστοσελίδα πραγματοποιείται  με τη συνεισφορά των εταιρειών μελών της Ε.Ε.Α.: ΜΥΤILINEOS, ALUMIL, EXALCO, ELVIAL, ALFA, ALUMINCO, ETEM, EUROPA, και ΝΕΟΚΕΜ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.