ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΒΑΛΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ: Μία δυναμική εμπορική εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα

Στόχος της δυναμικής εταιρείας είναι η συνέχιση και εξέλιξη της 100ετούς παρουσίας της στην αγορά της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, με την παροχή ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων αλουμινίου.

Η οικογένεια Οβάλε από την Κέρκυρα δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρεμπορίου από το 1910. Τέσσερις γενιές εμπόρων αποτέλεσαν και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα διανομής επεξεργασμένων μετάλλων. Απαρχή της επιχείρησης αποτέλεσε ο προπάππους Σπυρίδων Οβάλες, ενώ το 1954 ο Ιωσήφ Οβάλες συνέχισε εμπορευόμενος σίδηρο.

Παράλληλα με τον πατέρα της, το 1985, η Αλεξάνδρα Οβάλε επένδυσε στη νέα τεχνολογία της εποχής, επιχειρώντας εμπόριο αλουμίνιου. Από το 2018 έως σήμερα τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης ανέλαβε η Βασιλική-Διονυσία Οβάλε, διατηρώντας τη 30ετή έως τώρα συνεργασία με την πρωτοπόρα εταιρεία ALUMINCO.

Γνώμονάς της, η συνέχιση και η εξέλιξη της 100ετούς παρουσίας στην αγορά της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, με την παροχή ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων αλουμινίου και άλλων ειδών.

Η επιχείρηση περιλαμβάνει ποικίλη γκάμα ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων, όπως προφίλ αλουμινίου, σήτες, ρολά αλουμινίου, πάνελ, εξαρτήματα αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, συνεπίπεδες πόρτες, γκαραζόπορτες, επενδύσεις κτιρίων, περιφράξεις αλουμινίου, αυλόπορτες, πέργολες και στέγαστρα.

Βασιλική-Διονυσία Οβάλε, Εμπορική Συνεργάτιδα ALUMINCO

  • Τι είναι αυτό που σας ώθησε να επιλέξετε την ALUMINCO ως συνεργάτη;

Είμαι παιδί της ALUMINCO… Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρεμπορίου αλουμινίου από το 1985, δηλαδή λίγα χρόνια μετά την ίδρυση της ALUMINCO. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η είσοδος του νέου αυτού υλικού στην αγορά κάλυψαν τις ανάγκες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής κατασκευής και ώθησαν νέους επιχειρηματίες, όπως η μητέρα μου, να συνεργαστούν με αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής προηγμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Σημαντικό ρόλο, ωστόσο, αποτέλεσε και η γνωριμία της με τον τότε εμπορικό διευθυντή της ALUMINCO. Το 2018, που ανέλαβα την επιχείρηση, διαπίστωσα ότι η πορεία εξέλιξης και η εξειδικευμένη εμπειρία της συγκεκριμένης εταιρείας, μου εξασφαλίζουν έναν έμπιστο συνεργάτη, που οφείλω να διατηρήσω στο νέο μου ξεκίνημα.

  • Πώς χαρακτηρίζετε την έως τώρα συνεργασία σας με την ALUMINCO και κατά πόσο σας έχει βοηθήσει η μεγάλη προϊοντική γκάμα της εταιρείας;

Η 30ετής συνεργασία μας με την ALUMINCO αποτελεί απόδειξη της μέχρι τώρα σχέσης μας. Η μεγάλη ποικιλία κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας προϊόντων εξασφαλίζει τη διεύρυνση του πελατολογίου μας, καθώς μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες κατασκευής σε κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια.

Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι καινοτόμες λύσεις της ALUMINCO προσελκύουν το αγοραστικό κοινό που στοχεύει στην ποιότητα και την αξιοπιστία ενός προϊόντος. Βασιλική-Διονυσία Οβάλε, Εμπορική Συνεργάτιδα ALUMINCO

Επιπλέον, οι προηγμένες τεχνολογίες και οι καινοτόμες λύσεις, που προσφέρει, προσελκύουν το αγοραστικό κοινό που στοχεύει στην ποιότητα και την αξιοπιστία ενός προϊόντος.

  • Αν σας δινόταν η ευκαιρία να διορθώσετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εμπόρων αλουμινίου, ποιο θα ήταν αυτό;

Οι έμποροι χονδρικής αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο εργοστάσιο παραγωγής και τους κατασκευαστές. Αυτό τους επιτρέπει να καθορίσουν, σε ένα βαθμό, τις τιμές χονδρικής πώλησης, αλλά και την πορεία των προϊόντων τους. Το ζητούμενο είναι η προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού στον κλάδο, καθώς και η συνεννόηση/αλληλεγγύη όσον αφορά στα ωράρια λειτουργίας και εξυπηρέτησης, ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλής εργασιακής πίεσης.

Επιπλέον, η αγορά και διάθεση μεγάλου όγκου εμπορεύματος αποτελεί από μόνο του ένα ρίσκο, το οποίο επιβαρύνεται εξαιτίας των πιστώσεων. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να συνειδητοποιήσουμε ότι έμπορος δε σημαίνει μόνο πουλάω, αλλά και εισπράττω.

Όνομα εταιρείας: ΟΒΑΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Υπεύθυνος εταιρείας: ΟΒΑΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Έτος ίδρυσης: 1985
Περιοχή που βρίσκεται: ΚΕΡΚΥΡΑ
Περιοχές που εξυπηρετεί: ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΑΞΟΥΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ
Προϊόντα που διαθέτει: ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΣΗΤΕΣ, ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΑΝΕΛ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ, ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
Email: ovalealuminium@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2661042664, 6936615982

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.