ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ApertoGroup: Άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση σε ευρύ φάσμα εφαρμογών αλουμινίου

APERTO_1

H εταιρεία ApertoGroup αποτελεί τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του αλουμινίου και των εφαρμογών του. H ApertoGroup μπήκε δυναμικά στο χώρο του αλουμινίου το 2010 με βασικά προϊόντα τα εξαρτήματα αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα και κάγκελα αλουμινίου. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών αλουμινίου σχετικών με τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής. Επιπλέον, παρέχει ειδικές λύσεις για υψηλή ασφάλεια (θωρακισμένες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας, κ.ά.), εσωτερικές πόρτες κάθε τύπου, διαχωριστικά χώρου, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς, προσόψεις κτηρίων, κ.ά. Με τις προτάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας στη σωστή τιμή, την αξιοπιστία της και τον προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη η ApertoGroup έχει εξελιχθεί ήδη σε ένα δυναμικό παίκτη της αγοράς αλουμινίου, που δραστηριοποιείται πλέον και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτυχθεί μέσω της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων  υπηρεσιών και προϊόντων της, ώστε να εδραιωθεί στο χώρο των εφαρμογών αλουμινίου και να δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας. Η φιλοσοφία της ApertoGroup εδράζεται σε τέσσερα βασικά σημεία:

  1. Επιλογή αξιόπιστων προμηθευτών που εμπλουτίζουν συνεχώς τον κατάλογο της εταιρείας με προϊόντα ποιοτικά, υψηλής αισθητικής και οικονομικά.
  2. Σωστές κατασκευαστικές προτάσεις που βασίζονται στην υψηλή τεχνογνωσία, τη μακρόχρονη εμπειρία και τη διαρκή ενημέρωση των στελεχών της.
  3. Άμεση, ουσιαστική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, όπως επίσης ειλικρινές ενδιαφέρον για τον πελάτη και τις ανάγκες του.
  4. Συνεχής βελτίωση μέσα από τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των ανθρώπων που την έχουν εμπιστευτεί.

Σύγχρονη εικόνα στην οικοδομή με κάγκελα αλουμινίου
Τα κάγκελα αλουμινίου της ApertoGroup δίνουν στην εξωτερική όψη της οικοδομής μία σύγχρονη εικόνα. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το σύστημα καγκέλων αλουμινίου που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική του, συνδυάζοντας προφίλ μαζί με εξαρτήματα. Τα κάγκελα από ανοδιωμένο αλουμίνιο 18-20 μικρών της ApertoGroup εξασφαλίζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα. Ταιριάζουν στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, είναι εύκολα στην τοποθέτηση και εξαιρετικά ανθεκτικά στο χρόνο. Η ευελιξία τους στη δημιουργία διαφορετικών σχεδίων, με διαγώνια, οριζόντια ή κατακόρυφα στοιχεία, σε συνδυασμό με κρύσταλλο, λαμαρίνα, συνδετικό deck, κ.λπ. δίνει λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και καλύπτει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Τα προϊόντα από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ApertoGroup παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και είναι πιστοποιημένα. Ειδικότερα, διατίθενται οι εξής τύποι για κάγκελα από ανοδιωμένο αλουμίνιο:

  • Τομές στρογγυλές
  • Τομές καρέ-τετράγωνες
  • Τομές για τζάμι

APERTO_2

Κάγκελα για σκάλες αλουμινίου υψηλής αισθητικής
Η σκάλα εσωτερική ή εξωτερική παίζει σημαντικό ρόλο στην αισθητική του χώρου. Τα συστήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ApertoGroup για εφαρμογή σε σκάλες συμπληρώνουν με ιδανικό τρόπο την εικόνα του χώρου. Ομοίως και εδώ, ο πελάτης μπορεί να διαμορφώσει τον τύπο καγκέλων για τις σκάλες του σπιτιού του σύμφωνα με την ιδιαίτερη αισθητική του, συνδυάζοντας προφίλ μαζί με εξαρτήματα, και να επιλέξει ανάμεσα σε:

  • Τομές στρογγυλές
  • Τομές καρέ-τετράγωνες
  • Τομές για τζάμι

APERTO_3

Τα συστήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ApertoGroup εξασφαλίζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα. Ταιριάζουν στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, είναι εύκολα στην τοποθέτηση και εξαιρετικά ανθεκτικά στο χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.