ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Η ζωή είναι ωραία με ALUMINCO»: Νέα ραδιοφωνική καμπάνια από την εταιρεία για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»!

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», η ALUMINCO επικοινώνησε τα πλεονεκτήματα της αντικατάστασης κουφωμάτων με ένα ακόμη επιτυχημένο ραδιοφωνικό σποτ που έπαιξε πανελλαδικά!

Η ιστορία του σποτ ξετυλίγεται με τον αφηγητή να ταξιδεύει τον ακροατή από όροφο σε όροφο σε κομμάτια ζωής ενοίκων μιας πολυκατοικίας με κουφώματα ALUMINCO.

Στόχος του σποτ ήταν να επικοινωνήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα οφέλη των κουφωμάτων ALUMINCO, με μια πιο συναισθηματική αλλά και χιουμοριστική προσέγγιση. Πιο συγκεκριμένα τα οφέλη που τονίζονται είναι η θερμομόνωση, η ηχομείωση, η αντοχή στον χρόνο αλλά και η εξοικονόμηση χρημάτων ως αποτέλεσμα των παραπάνω.

Το ραδιοφωνικό σποτ μεταδόθηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας. Το full σποτ, ακολούθησαν 3 cut versions ανά όροφο της πολυκατοικίας, φτιάχνοντας έτσι μια μικρή σειρά μηνυμάτων.

Στο ρόλο του αφηγητή ο διάσημος ηθοποιός Χριστόδουλος Στυλιανός.

Ακούστε το σποτ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.