ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Βάζει τη σφραγίδα της στο ZAMBIDIS FITNESS CLUB

Η Europa, στο πλαίσιο της Αργυρής Χορηγίας, χορήγησε τα υλικά για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που επιλέχθηκαν στο αθλητικό κέντρο του παγκόσμιου πρωταθλητή Kickboxing, Μιχάλη Ζαμπίδη.

Αναλαμβάνοντας την Αργυρή Χορηγία (Silver Sponsorship), η Europa στηρίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενισχύοντας το ZAMBIDIS FITNESS CLUB. Ένα κέντρο εκγύμνασης και προώθησης της άθλησης και του αθλητικού ιδεώδους 2.500 τ.μ. στο ΟΑΚΑ. Ένας εντυπωσιακός χώρος τριών επιπέδων που φέρνει στην Ελλάδα τη νέα γενιά των premium fitness clubs, με την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Kickboxing, Μιχάλη Ζαμπίδη.

Η Europa, στο πλαίσιο αυτής της δράσης, χορήγησε τα υλικά για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που επιλέχθηκαν στο αθλητικό κέντρο. Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν τα συστήματα EUROPA 850 και EOS 60 Hybrid για την κατασκευή των κουφωμάτων αλουμινίου, των εσωτερικών πορτών και των πορτών εξόδου κινδύνου. Τα αρχιτεκτονικά συστήματα τα κατασκεύασε και τα τοποθέτησε η εταιρεία Αφοί Μπαρόλα ΙΚΕ.

Αντίστοιχα στην κεντρική είσοδο εγκαταστάθηκε πόρτα εισόδου νέου τύπου (pivot) που προσδίδει επιβλητικότητα και μοντέρνα αισθητική, σε συνεργασία με την εταιρεία TEHNI.

Διαχρονικά, η Europa έβλεπε τον αθλητισμό (επαγγελματικό και ερασιτεχνικό) ως μια διαδρομή εξέλιξης των νέων και παράγοντα υγείας για τον πληθυσμό ευρύτερα. Η αποδοχή του αθλητισμού ως στοιχείου πολιτισμού και καλλιέργειας της προσωπικότητας του ανθρώπου είναι ο δεύτερος πυλώνας που οδηγεί τις επιλογές της καταξιωμένης διέλασης και σε αυτό το επίπεδο.

H οικογένεια της Europa εύχεται καλή αρχή στο μεγάλο ξεκίνημα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο ZAMBIDIS FITNESS CLUB και δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.