ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Στήριξε τη δράση αισθητικής αναβάθμισης του 11ου Δημοτικού στο Περιστέρι

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο του αλουμινίου ΔΟΥΚΑΣ ήταν ένας από τους χορηγούς της δράσης της Urban Act και της εικαστικής παρέμβασης του Same84 που έγινε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Μια ξεχωριστή δράση της Urban Act και την εικαστική παρέμβαση του Same84 που έγινε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και είχε εικαστικό θέμα: «Συνύπαρξη της Φύσης με τον Άνθρωπο» στήριξε η εταιρείας ΔΟΥΚΑΣ.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα με τις τοιχογραφίες υλοποιείται σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία και τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, τη φιλοξενία της διεύθυνσης του σχολείου και του εκάστοτε Δήμου αλλά και την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Η ΔΟΥΚΑΣ, με μεγάλη χαρά, αποτέλεσε έναν από τους χορηγούς της δράσης, συμβάλλοντας σε αυτή την πρωτοβουλία που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.