ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Και το 2022 «τρέχει» για καλό σκοπό!

Η ομάδα της Europa έλαβε και φέτος μέρος στον αγώνα Greece Race for the Cure, στηρίζοντας τον σκοπό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Για ακόμα μία χρονιά, η ομάδα της Europa στο πλαίσιο του προγράμματος Europa Cares, στήριξε τον σκοπό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», λαμβάνοντας μέρος στο Greece Race for the Cure!

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την έγκριση της “Think Pink Europe” σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) γεμίζοντας όλους όσους συμμετείχαν με μηνύματα δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η μαζική συμμετοχή και φέτος στη διοργάνωση, έδειξε πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να επιτευχθούν ακόμα περισσότερα στον τομέα της ψυχοκοινωνικής στήριξης και ενημέρωσης των γυναικών, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών.

H Europa όμως δεν σταματά σε αυτό. Αποδεχόμενη το αίτημα των εργαζομένων της για ψυχική και σωματική υγεία, ως το 2ο πιο σημαντικό στοιχείο στο Sustainability Report της εταιρείας, θα προχωρήσει σε συνεργασία με την κα Τζοβάννα Παλυβού, Νοσοκομειακή Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και Διδάκτωρα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, για την αρτιότερη πληροφόρηση, καθοδήγηση και παρακολούθηση των εργαζομένων προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.