ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Ιnox & Glass Railings: Oλοκληρωμένα συστήματα καγκέλων από την Europa

europa_railings-1

Η Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ, προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς αλλά και την αισθητική προσέγγιση, παρουσιάζει δύο ολοκληρωμένα συστήματα κάγκελων που καλύπτουν κάθε απαιτητική κατασκευή. Πρόκειται για το σύστημα κάγκελων τύπου INOX και το σύστημα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων σε βάση αλουμινίου, το GLASS RAILINGS.

Glass Railings
Είναι το νέο ολοκληρωμένο σύστημα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων σε βάση αλουμινίου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Αποτελεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις με μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας.

europa_railings-2

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Συνολικά πάχη υαλοπινάκων (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB) 17,5mm και 21,5 mm
• Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση σε βάθος 10μm και 20μm αντίστοιχα
• Ύψος συγκράτησης υαλοπίνακα έως 120 mm
• Χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας
• Δυνατότητα κατασκευών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90ο
• Τμηματική συγκράτηση του υαλοπίνακα από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος του με πλευρικά καπάκια
• Τοποθέτηση των υαλοπινάκων από τη μια πλευρά χωρίς να απαιτείται πρόσβαση από την έξω πλευρά.

Επιπλέον, το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS δίνει τη δυνατότητα για κατασκευές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90°, εγκατάστασης τόσο με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης  (εξωτ. χώροι), όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.

Η απορροή υδάτων πραγματοποιείται μέσου των διακένων των βάσεων κάτω από τα πλευρικά καπάκια. Άλλο επιπρόσθετο στοιχείο του συστήματος είναι η ειδική μεμβράνη συγκόλλησης PVB, η οποία μπορεί να είναι φιμέ ή διαφορετικό χρώμα από μια παλέτα 9 αποχρώσεων, χαρίζοντας στην τελική φόρμα μια νότα πολυτέλειας. Όλα τα στοιχεία αυτά προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση.

europa_railings-3
Σύστημα τύπου INOX

Το σύστημα κάγκελων τύπου INOX της EUROPA αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα κυλινδρικά προφίλ αλουμινίου, τα οποία συνδυάζονται με τα κατάλληλα εξαρτήματα προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και λύσεων για κάθε εφαρμογή. Η υψηλή αντοχή των ανοδιωμένων εξαρτημάτων αλουμινίου επιτρέπει τη χρήση του συστήματος σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας ιδιαίτερη αισθητική.

Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων προσδίδει στο σύστημα αυξημένη ευελιξία ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως:
• σκάλες,
• πολυεπίπεδοι χώροι,
• πισίνες,
• δυνατότητα εφαρμογής και ως κουπαστή με παραλλαγές,
• ασύμμετρα μπαλκόνια.

Επίσης, μπορεί να δεχθεί υαλοπίνακες διπλής υάλωσης με ενδιάμεση μεμβράνη PVB (πολυβινυλοβουτυράλη) ή διακοσμητικά πάνελ αλουμινίου δίνοντας τη λύση σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Όλα τα προφίλ και τα εξαρτήματα του συστήματος παράγονται από αλουμίνιο και είναι ανοδιωμένα, προσδίδοντας ιδιαίτερη αντοχή στο τελικό προϊόν. Ειδικά για τα κάγκελα της EUROPA η ανοδίωση είναι πάχους άνω των 20 μικρών, διασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής των προφίλ και των εξαρτημάτων του συστήματος, προσδίδοντας ανθεκτικότητα και διατηρώντας αναλλοίωτη την εμφάνισή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.