ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Ανοίγοντας νέους ορίζοντες στις πτυσσόμενες πόρτες με το SUPREME SF85

…Καινοτόμες κατασκευές με minimal αισθητική, εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, γίνονται πραγματικότητα με τη νέα σειρά για πτυσσόμενες πόρτες SUPREME SF85 της ALUMIL…

Η ALUMIL παρουσιάζει τη νέα σειρά SUPREME SF85, η οποία είναι κατάλληλη για την κατασκευή πτυσσόμενων πορτών μεγάλων διαστάσεων με αψεγάδιαστη λειτουργία, λιτό σχεδιασμό και ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο.

Το SUPREME SF85 είναι το ιδανικό σύστημα φυσούνας για χρήση σε μοντέρνα κτίρια, λόγω της απαράμιλλης αισθητικής του. Επιπλέον, ξεχωρίζει για τις κορυφαίες επιδόσεις και για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει. Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, επιτρέπει τη χρήση λιγότερων φύλλων σε μεγάλα ανοίγματα και προσφέρει πληθώρα λύσεων για ειδικές και βαριές κατασκευές ποικίλων εφαρμογών, κατάλληλες τόσο για ιδιωτικούς όσο και για εμπορικούς χώρους.

  • Πάχος φύλλου 85mm
  • Πλάτος ενδιάμεσης κολόνας 105mm
  • Μέγιστο βάρος 200Kg ανά φύλλο
  • Κίνηση στο κάτω ράουλο (bottomslide)
  • Υάλωση 21 έως 58mm

Δυνατότητα για πολύ μεγάλες διαστάσεις

Η σειρά χαρακτηρίζεται από κορυφαία στιβαρότητα και ένα πανίσχυρο ζεύγος ραουλομεντεσέδων, οι οποίοι δίνουν τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων, με ύψος κατασκευής έως 4,0m και «απεριόριστο» μήκος. Αυτό, όμως, που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα κατασκευής φύλλων με πλάτος έως και 1,5m, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των απαιτούμενων φύλλων της φυσούνας.

Minimal σχεδιασμός, ελάχιστα εμφανές αλουμίνιο

Αν και το σύστημα προσφέρεται για πολύ μεγάλα ανοίγματα με στιβαρές κατασκευές, διατηρεί έναν minimal σχεδιασμό και πραγματικά ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο (105mm φύλλο-φύλλο). Το SUPREME SF85 διακρίνεται για το εξαιρετικό design του, το οποίο περιλαμβάνει λεπτές, καθαρές γραμμές και μειωμένο αριθμό αναγκαίων φύλλων.

Ομαλή και αψεγάδιαστη λειτουργία

Το σύστημα αναπτύχθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και λειτουργικότητας. Ένα σύνολο από εξαρτήματα σχεδιασμένα από την εταιρεία (ραουλομεντεσέδες, ελαστικά, κ.α.), εγγυώνται εύκολη και χωρίς προβλήματα κατασκευή και άψογη χρήση με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Θερμομόνωση και ενεργειακή απόδοση

Το σύστημα προσφέρει κορυφαία θερμομόνωση και αντίστοιχη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη σε ένα σύνολο τεχνικών παραμέτρων, όπως η χρήση ενιαίου ελαστικού διπλής διέλασης (EPDM και αφρώδες υλικό), ο θερμομονωτικός πυρήνας, τα ζεύγη πολυαμιδίων 40mm, αφρώδη μονωτικά υλικά PE κ.α.

Uw=1.0 W/m2K, για 3φυλλη φυσούνα

με Ug=0.6 W/m2K και 2.6 x 3.0m (ΠxΥ)

Ασύγκριτες, SUPREME επιδόσεις

Υιοθετώντας τη φιλοσοφία των SUPREME προϊόντων, η σειρά χαρακτηρίζεται από ασυναγώνιστες επιδόσεις, οι οποίες συνοδεύονται από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από το ινστιτούτο ift Rosenheim.

  • Αεροδιαπερατότητα 4
  • Υδατοστεγάνοτητα 8Α
  • Αντοχή στην ανεμοπίεση C3/B3

Υψηλά επίπεδα ασφάλειας

Το σύστημα χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία, η οποία είναι πιστοποιημένη κατά RC2 (ift Rosenheim) και κατά PAS24 (Ηνωμένο Βασίλειο). Το κλείδωμα ενδιάμεσων φύλλων με τετραπλό σύρτη, ο μηχανισμός anti-lift στους ραουλομεντεσέδες και η δυνατότητα μεγάλης υάλωσης, είναι μερικά από τα στοιχεία που προσφέρουν μεγίστη προστασία κατά των διαρρήξεων.

Ευρεία ποικιλία λύσεων για κάλυψη κάθε ανάγκης

Το SUPREME SF85 προσφέρει μεγάλη ποικιλία λύσεων χάρη στις πολυάριθμες τυπολογίες, οι οποίες περιλαμβάνουν λύσεις με πολλά ή λιγότερα φύλλα, σε μονό ή και ζυγό αριθμό φύλλων. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για γωνιακές φυσούνες και για κατασκευές με semi-structural φύλλα. Όλες οι λύσεις μπορούν να είναι ανοιγόμενες μέσα ή έξω, με απλό ή χαμηλό κατωκάσι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.