ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Η δυναμική διέλαση στη κορυφή των Ιμαλαΐων!

Η EXALCO κατέκτησε μια από τις ψηλότερες κορυφές των Ιμαλαΐων! Ενισχύοντας την προσπάθεια του Λαρισαίου ορειβάτη Θάνου Μαργαρίτη, η δυναμική θεσσαλική διέλαση κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή Island Peak που έχει υψόμετρο 6.189 μέτρα!

Μετά από σκληρή προπόνηση και δύσκολες μέρες εγκλιματισμού, λόγω της υψομετρικής διαφοράς, ο έμπειρος ορειβάτης κατάφερε να κάνει το αδύνατο δυνατό.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Θάνο Μαργαρίτη για την αξιοθαύμαστη προσπάθειά του και για το γεγονός ότι πραγματοποίησε το όνειρό του και έφερε την Ελλάδα και την EXALCO στην κορυφή!

Γι’ ακόμη μια φορά η δυναμική διέλαση με έδρα της Θεσσαλία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στη κορυφή των εξελίξεων και κάνει το μότο της πραγματικότητα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.