ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΝΕΟΚΕΜ: Νέα συλλογή υπερανθεκτικών χρωμάτων Prisma

H δυναμική εταιρεία στον χώρο των χρωμάτων πούδρας NEOKEM γιορτάζει 50 χρόνια από την ίδρυσή της µε ακόμη περισσότερη δημιουργία!

Η ΝΕΟΚΕΜ γιορτάζει φέτος, τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζει το νέο χρωµατολόγιο της Prisma Collection. Από το 1972 συνεχίζει με συνέπεια στο δρόμο της ανάπτυξης και παραμένει πάντοτε πιστή στις αξίες της να προσφέρει στην αγορά ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και βιωσιμότητα. Με βάση αυτές τις αξίες η ανανεωμένη συλλογή Prisma, με 50 υπερανθεκτικές, όμορφες αποχρώσεις, εκφράζει αυτή τη μοναδική επέτειο!

Η Prisma Collection έχει ήδη μία διαδρομή 20 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας τα χρώματα της συλλογής έχουν εφαρμοστεί σε πολλές σύγχρονες και σημαντικές κατασκευές, όπως ξενοδοχεία, επαγγελματικά κτίρια, ιδιωτικές κατοικίες και ο χρόνος έχει επιβεβαιώσει με τον πιο αυστηρό αλλά και με τον πιο σωστό τρόπο την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των αποχρώσεών της.

Έμπνευση από το μεσογειακό φως
Πλούσια χρωματική παλέτα σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον

Ο σχεδιασμός της Prisma Collection αντλεί έμπνευση από τον έντονο μεσογειακό ήλιο, που φωτίζει κάθε τι με μοναδικό τρόπο και βασίζεται στις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου επαγγελματία κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, μελετητή, για χρώματα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την υψηλή ποιότητα και αντοχή και δημιουργούν αξία στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Δημιουργία σε συνεργασία με Έλληνες αρχιτέκτονες και κατασκευαστές

Η ανανέωση της Prisma Collection, ολοκληρώθηκε µε τη συνεργασία διακεκριμένων αρχιτεκτόνων και έµπειρων δηµιουργών, που ειδικεύονται στη µελέτη, τον ρόλο και τη χρήση του χρώµατος στην ανθρώπινη δημιουργία. Το αποτέλεσµα είναι τρεις επιμέρους σειρές, SaharaRiviera και Cosmos με µοναδικές αποχρώσεις που καλύπτουν ευρεία γκάµα χρωµατικών επιλογών, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς για προϊόντα τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε το νέο χρωματολόγιο, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα στη σελίδα της Prisma Collection, εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε email στο marketing@neokem.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2106626860.

Όλα τα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιημένα µε το διεθνές σήμα ποιότητας Qualicoat  (Class 2) και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα χρώματα απλής ανθεκτικότητας.

 

H ανανεωμένη συλλογή Prisma διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD).

 

Tα Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας της ΝΕΟΚΕΜ είναι διαθέσιμα προς χρήση στο σύστημα BIM.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.